Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΤΡΟΛΕΡ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ - ΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ


Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου
Ένας άνθρωπος (η ελαχιστότης μου) με μία κίνηση (μια μήνυση), προκάλεσε σωρεία αναρτήσεων, συνεντεύξεων, σχολίων, αναλύσεων, με αφορμή την σελίδα στο fb που τρολάρει τον Ελύτη. Από την μέχρι τώρα παραγωγή προκύπτουν αβίαστα τα εξής: 
- Ο διαχειριστής της σελίδας είναι άγνωστος σε μένα και στο ευρύτερο κοινό, αλλά πασίγνωστος σε δημοσιογράφους που του έχουν πάρει συνεντεύξεις (του …αόρατου «ποιητή» - παγκόσμια (;) πρωτοτυπία!) πριν τη μήνυση και του παίρνουν και τώρα. Άρα έχουμε ένα νήμα για να βρούμε τον εν λόγω «κύριο», αφού ως θρασύδειλος δεν τολμάει να αποκαλυφθεί. Κρίμα και θα γελάγαμε!!! Αλλά τελικά νομίζω πως δεν θα το αποφύγουμε το πολύ γέλιο, όταν πέσουν οι μάσκες! 
- Σε «συνέντευξή» του ο …αόρατος «ποιητής» λέει: "Το πραγματικά ενδιαφέρον είναι μετά από την ιστορία με την ΔΗΕ τα μηνύματα αποδοκιμασίας ήταν μόλις 2 ενώ τα πραγματικά συγκινητικά στήριξης ξεπέρασαν τα 100. Ανάμεσα τους ξεχωρίζω αυτά νεαρών δικηγόρων που θέλησαν να με βοηθήσουν από την πρώτη στιγμή καθώς και αυτά πραγματικών οπαδών του Ελύτη και μελετητών του έργου που με διαβεβαίωναν ότι και ο ίδιος θα τα έβρισκε αστεία".
Οι «νεαροί δικηγόροι» δεν με ενδιαφέρουν. Αλλά πολύ θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι οι «πραγματικοί οπαδοί» του Ελύτη και οι «μελετητές του έργου του» που διαβεβαιώνουν τον …αόρατο ότι και ο Ελύτης θα έβρισκε αστεία τα τρολαρίσματά του. 
- Όλες οι μέχρι τα τώρα αναρτήσεις είναι εναντίον μου. Ευτυχώς! Γιατί αλλιώς θα αισθανόμουν άρρωστος. Γιατί εκτός από φανατικός Ελυτιστής, είμαι και αθεράπευτα ελιτιστής. 
Θα συνεχίσω μέχρι τελικής πτώσεως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails