Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!


Έλαβα σήμερα το παρακάτω μήνυμα σχετικά με την μήνυσή μου στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την σελίδα στο fb, "Ελύτης, ο ποιητής του Αιγαίου". 
Το δημοσιεύω αυτούσιο καθώς το βρίσκω απολαυστικό.
Από την άλλη, είναι και αποκαλυπτικό της νοοτροπίας μιας μεγάλης μερίδας ανθρώπων που θεωρούν το ίντερνετ παιχνιδάκι. 
Λυπούμαι που τους χαλάω το παιχνίδι με τις κούκλες τους. 
Καλή σας απόλαυση, αγαπητοί συνοδίτες. 
Π.Α.Α.
• 11:56 π.μ. Eric Virgo 
Παναγιωτη, δε σε ξερω δε με ξερεις, αλλα εμαθα απο το ιντερνετ οτι εισαι ο απαραδεκτος τυπος που τα βαλε με μια χιουμοριστικη σελιδα για τον Ελυτη. Δεν ξερω τι σκαμπαζεις απο ιντερνετ, αλλα αυτη η σελιδα δεν εχει καμια σχεση με τρολλαρισμα. Ισως στη δικη σου περιορισμενη αντιληψη της πραγματικοτητας να μετραει ως τρολλαρισμα, αφου καταφερε να σου προκαλεσει τετοια τσαντιλα... Το χαψες, τρολλαριστηκες σα μικρο, χαζο παιδι και τωρα γκρινιαζεις. 
ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΑΝΟΗΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΖΑΜ ΑΝΤΡΑΣ! 
Οι υπολοιποι που ξερουμε απο ιντερνετ, τη βλεπουμε σαν χιουμοριστικη σελιδα. Ουτε καν σατιρικη. Βλεπουμε ενα alter ego μιας τεραστιας προσωπικοτητας. Εναν τεραστιο γλαφυρο και λυρικο Ελυτη να μιλαει για γκομενακια και ποτακια και ξενυχτια λες και ειναι ο πιο καλλιεργημενος καγκουρας των βαλκανιων. Κι αυτο μας φαινεται αστειο! 
Σου ξαναλεω, δεν ειναι ουτε τρολλοσελιδα, ουτε σατιρα. Γιατι κανεις δε σατιριζει τιποτα. Θα ηταν σατιρα αν υπηρχε εστω και μια υποψια μομφης προς τον Ελυτη ή το εργο του. 
Καταλαβαινεις τι σου λεω, ανοητε και μονοχνωτε ανθρωπε; Η αντιθεση αυτη το κανει αστειο. Το παραδοξο! 
Τρολλαρισμα ειναι οταν γραφεις κατι ακραιο, με σκοπο να ψαρεψεις αρνητικες αντιδρασεις. Και σατιρα ειναι οταν μεσα απο κωμικα σχηματα κανεις εμμεσα κριτικη σε καποια προσωπικοτητα. Αλλα μη σε κουραζω με πραματα που δεν καταλαβαινεις. 
Απλα ηθελα να σου πω οτι εισαι κακιασμενος, κοκορομυαλος και οτι σε φανταζομαι οταν πηγαινες σχολειο να σε λιωνουν οι φιλοι σου στην καρπαζα γιατι μαλλον ησουν το καρφι της ταξης κι ο γλυφταρος του δασκαλου. 
και τωρα εισαι το καρφι του ιντερνετ. 
Μπραβο. 
Αλλα νταξει μαλλον εχεις γερασει και δε νιωθεις. Συμβαινει σε κατι ανθρωπους αυτο μετα απο καποια ηλικια. Σκληραινει το καυκαλο τους. Χανουν επαφη με την πραγματικοτητα. Θυμωνουν με τα τερτιπια των νεων, γινονται γεροπαραξενοι και σιγα σιγα η ιδια η πραγματικοτητα τους αποβαλλει σαν ξενα βλαβερα σωματα. 
Νομιζω εισαι στην καταλληλη ηλικια να κανεις τα δικα παιδια και να τους τα πρηζεις αντι να μας χαλας το ιντερνετ σαν κακιασμενη πουρογρια. 
Με λιγα λογια Παναγιωτακη, εισαι ο διαβολος. Εισαι το κακο του κοσμου. Εισαι ο αντιχριστος. Συκοφαντης, διαβολεας και παλιανθρωπος. 
Κανονικα θα σε λυπομουν αλλα αντι να κατσεις στη μιζερια σου, επιασες με τα βρωμικα ιδρωμενα δαχτυλακια σου να μας χαλασεις κατι που μας διασκεδαζει. 
Γι αυτο δε σε λυπαμαι πια. Σε σιχαινομαι. 
Αντιχριστε. 
• 12:05 μ.μ. Eric Virgo 
μην μπεις στον κοπο να απαντησεις. Με φασιστοειδη δεν κανω κουβεντουλες. Αν καταλαβες εστω και μια κουβεντα απ αυτα που σου σουρα, καλως. Ισως ετσι μια μερα να σταματησεις να δηλητηριαζεις τον κοσμο με τις ανεπαρκειες σου. 
Και για να καταλαβεις τι ειναι τρολλαρισμα, θα σου εξηγησω. Αν αυτο το πραμα που εγραψες στο μπλογκ σου το εγραφες για να προκαλεσεις τσαντιλα στους οπαδους της σελιδας του Ελυτη ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ τοτε με τρολλαρες ακομα κι εμενα. 
καταλαβες γερο; 
• 12:11 μ.μ. Eric Virgo 
εκτος κι αν το κανες για να τραβηξεις την προσοχη... Δε το χα σκεφτει αυτο το σεναριο. Μπορει να σε επιασε καμια γεροντικη ζηλεια. Μπορει να σε πικρανε η μοναξια σου και να θελησες να ασχοληθει λιγο ο κοσμος μαζι σου. Και τα καταφερες. Πριν τρεις μερες δε σε ηξερε κανεις και τωρα σε κραζει ολο το ιντερνετ. 
Καημενε…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

OMG, για να χρησιμοποιήσουμε και την ορολογία του ίντερνετ!

Related Posts with Thumbnails