Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟ π. ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΚΛΗΡΗ


Η Ζωγραφική του π. Σταμάτη Σκλήρη ...χωράει σε μια ταινία!
Η τέχνη του είναι σαφώς αχώρητη, αλλά πραγματικά αξίζει ο κόπος της Στέλλας Αρκέντη να κάνει μια ταινία για τον παπα - Σταμάτη, καθώς η ταινία αναδεικνύει το σημαντικό έργο του και παράλληλα το τοποθετεί μέσα στην ελληνική παράδοση όλων των μεγάλων δασκάλων της Ελληνικής και διεθνούς σκηνής.  
Μια ταινία - μάθημα ζωγραφικής που μας ταξιδεύει στην χώρα των χρωμάτων, η οποία  θα προβληθεί για μια προβολή στον κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ, Κοδριγκτώνος 21 (Πατησίων 101) (ΜΕΤΡΟ Βικτώρια) το Σάββατο 15 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Τη μουσική υπογράφει η Σωτηρία Αδάμ. 
Θα ακολουθήσει συζήτηση παρουσία του Ζωγράφου –Αγιογράφου π. Σταμάτη Σκλήρη και της Σκηνοθέτιδας Στέλλας Αρκέντη. Στη συζήτηση συμμετέχουν:  η Ευφροσύνη Δοξιάδη, ζωγράφος – συγγραφέας, ο Θανάσης Παπαθανασίου, Διδάκτωρ Θεολογίας και Διευθυντής του περιοδικού «Σύναξη» και ο ιερέας - σκηνοθέτης Πέτρος Μινώπετρος.
Στον παπα - Σταμάτη Σκλήρη χρωστάμε όλοι μας πολλά! Η Στέλλα Αρκέντη με την ταινία της μετριάζει το αειδίνητον προς αυτόν όφλημά μας.
Πολλά τα έτη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails