Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ "ΟΛΙΓΟΝ ΠΑΡΘΕΝΑ" ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΚΟΠΠΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ


Περί παρθενίας και κυβερνήσεων 
Tου Στέφανου Κασιμάτη, Η Καθημερινή 

«Το “ολίγον παρθένα” δεν έχει νόημα, ή συμμετέχεις στην κυβέρνηση ή δεν συμμετέχεις», διαβάζω ότι είπε η ευρωβουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά και, φυσικά, κοκκινίζω. Αφού έριξα λίγο νερό στο πρόσωπό μου και επανήλθα, επισημαίνω το γεγονός ότι, διά της μεταφοράς που χρησιμοποιεί, η κυρία Κοππά παραβάλλει την κυβέρνηση συνεργασίας με την κατάσταση εκείνη την οποία οι Γάλλοι -πάντα έκδοτοι εις πάσης φύσεως ηδονάς- ονομάζουν partouze. 
Με όλο τον σεβασμό που μου επιβάλλουν η γνωριμία μου μαζί της και η ειλικρινής εκτίμηση για το πρόσωπό της, παίρνω το θάρρος να της πω ότι η διατήρηση της παρθενίας σε μία partouze είναι από τεχνικής πλευράς απολύτως δυνατή. Αυτό θα μπορούσε να μας το βεβαιώσει και αυτός ούτος ο Σεβασμιώτατος Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος για ποιμαντικούς λόγους έχει γνώση της ποικιλίας μεθόδων και πρακτικών με σκοπό τη σεξουαλική ικανοποίηση και προειδοποιεί το ποίμνιό του για τους κινδύνους που αυτές ενέχουν. Συνεπώς, η μεταφορά της κυρίας Κοππά πραγματολογικώς δεν ευσταθεί και, άρα, στερείται της δύναμης του επιχειρήματος. Εκφράζει, απλώς, τη δική της αντίληψη περί των καταστάσεων για τις οποίες ομιλεί...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ. Ανδριόπουλε, οι εμμονές σας καταντούν γραφικές και κουραστικές. Αλήθεια, τον γνωρίζετε τον Σεραφείμ; Τίποτα σας έχει κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είμαι σίγουρος ότι το ανάρτησες για να μειώσεις τον Επίσκοπο;;;

Χα...χα...χα...

Είναι έξοχι κείμενο και η αναφορά στον επίσκοπο προς τιμήν του είναι.

Διότι όπως έχει πει ο ίδιος όλοι εσείς που καταγγέλετε και μιλάτε ενάντια του επισκόπου το μόνο που κάνετε είναι να του δίνετε στεφανια μαρτυρίου υπομονής.
άλλο που δεν θέλει ο Πειραιως.
Επειδή τυγχάνει να τον γνωρίζω προσωπικά ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΤΕ ΚΛΠ ώστε να πάρει και άλλα Στεφάνια Δόξης.
Ειλικρινά αν θέλετε να "χτυπήσετε" τον Επίσκοπο τότε αγνοήστε τον.
Θα είναι η χειρότερη τιμωρία του.
Ακούστε με...

Χάρης είπε...

κ. Ανδριόπουλε, προτείνω να μετονομάσετε το ιστολόγιο ως "τα νέα του Μητροπολίτη Πειραιώς". Σε προηγούμενη ανάρτησή σας υποστηρίξατε ότι οι κληρικοί της Ι.Μ. Πειραιώς είναι μειράκια έναντι του παναιρετικού (κατά άγιο Ιουστίνο Πόποβιτς) Αθηναγόρα. Έχετε, αλήθεια, αναλογισθεί πόσο μικρός είσθε εσείς απέναντι στον Μητροπολίτη Πειραιώς, ο οποίος για κακή σας τύχη δεν κάθεται στα αυγά του και ούτε φοβάται τις απειλές σας; Εκ του ασφαλούς, με τις πλάτες του πατριαρχείου κάνετε κριτική σε έναν καθαρό, έντιμο και πάνω από όλα Ορθόδοξο Ιεράρχη. Αν έχετε τα θεολογικά κότσια, καλέστε τον σε μια δημόσια συζήτηση στο διαδικτυακό σας κανάλι. Αλλά που να σταθεί το μυρμήγκι μπροστά στο λιοντάρι;;;

Ανώνυμος είπε...

''..ο Σεβασμιώτατος Πειραιώς Σεραφείμ, ο οποίος για ποιμαντικούς λόγους έχει γνώση της ποικιλίας μεθόδων και πρακτικών με σκοπό τη σεξουαλική ικανοποίηση..''.
Αν είναι έτσι, δεν πάει καλά ο Επίσκοπος...
Από Μακεδονία μεριά

Ανώνυμος είπε...

Περα απο την οποια γραφικοτητα του Πειραιως το εκνευριστικο ειναι οτι ο Κασιματης στο αρθρο του γλυφει την Κοππα . Κατ ουσιαν . Παραβλεποντας που εχει φτασει η χωρα και κυριως ο λαος με τα δυο αυτα κομματα και τωρα ακομη χειροτερα με την συγκυβερνηση . Με τις 30 χιλιαδες διακοπες ρευματος και τις 3000 αυτοκτονιες . Πιο πολλα θυματα απο την λωριδα της Γαζας. Και αντε τα εκκλησιαστικα blogs εχουν τα κολληματα τους και αλλα ειναι υπερ αλλα ειναι κατα του Πειραιως . Η Καθημερινη δεν βλεπει οτι σε ολη τη χωρα γινεται της επι χρημασι εκδιδομενης γυναικος το κιγκλιδωμα και ασχολειται με τον Σεραφειμ . Παντως ας μην ανησυχουν ουτε η Κοππα ουτε η Καθημερινη . Μπορει το Πασοκ , ΝΔ και ΔΗΜΑΡ να μην κανουν μεταξυ τους παρτουζα αλλα σε μας τους υπολοιπους πολιτες μια χαρα την εφαρμοζουν . Ως ποτε ομως . Γιατι και η Μαρια Αντουανετα και ο τελευταιος τσαρος τετοιες ψευδαισθησεις ειχαν . Αλλα και συ μωρε Ανδριοπουλε τετοιο κολλημα εχεις με εναν απο τους 80 ζωη να εχουν , για μας παντως τοζωη να εχουμε το βλεπω χλωμο , τετοιο κολλημα εχεις λοιπον με εναν απο τους 80 επισκοπους της Ελλαδας που εκατσες και αλιευσες απο την Καθημερινη ενα σχολιο την στιγμη που η συγκεκριμενη φυλλαδα οπως και το συγκροτημα ΔΟΛ ειναι φουλ υπερ των ανα τριμηνο μετρων που σκουπιδοποιουν την ζωη μας με αφορμη την περιφημη καθε τρεις μηνες δοση . Παντως ας ζουσε ο Κασιματης με 450 ευρ τον μηνα να ειχε την αγωνια κατασχεσης και σου ελεγα γω αν ασχολουνταν τι ειπε ο ενας η ο αλλος δεσποτης . Α.Μ

Ανώνυμος είπε...

Ποιός απείλησε το ίνδαλμα σου Χαρούλη μου;Είδες καμιά απειλή διατυπωμένη;Αν κρίνουμε πάντως από το βίο και την πολιτεία της κάθε πλευράς,μάλλον ο κ.Ανδριόπουλος και όσοι συμφωνούμε μαζί του κινδυνεύουμε να βρεθούμε σε κανένα δικαστήριο,αν ξυπνήσει στραβά καμιά μέρα ο δικομανής Μουλάς...

Χάρης είπε...

Φίλε 12.28, ο Σεραφείμ δεν έχει ποτέ κινηθεί δικαστικά για προσβολές στο πρόσωπό του, όπως πολλοί άλλοι δεσποτάδες και ιερείς. Σε όλες τις δικαστικές διαμάχες που έχει δρα ως επίσκοπος και όχι ως Σεραφείμ. Είναι κακό δηλαδή ο επίσκοπος να αγωνιά και να μάχεται υπέρ του ποιμνίου του χρησιμοποιώντας τα νόμιμα μέσα, εναντίον εκείνων που μάχονται την Εκκλησία; Ο Ανδριόπουλος γνωρίζει ότι παρά τη λάσπη που ρίχνει στον Πειραιώς, ο τελευταίος δεν θα κάνει καμία κίνηση εναντίον του. Και πληροφοριακά, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ως Μητροπολίτης Θηβών είχε εμπλακεί σε περισσότερες δικαστικές διαμάχες από τον Πειραιώς.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινώντας από την τελευταία σου παρατήρηση περί Ιερωνύμου,σε πληροφορώ οτι δε λειτουργώ ως εκπρόσωπος του,ούτε ως απολογητής των ενεργειών του.Δε γνωρίζω λεπτομερώς σε ποιές δικαστικές υποθέσεις αναφέρεσαι,δε μπορώ να τοποθετηθώ για το αν είχε δίκιο ή όχι,ωστόσο η εικόνα ενός μητροπολίτη(όποιος και αν είναι αυτός) που μπαινοβγαίνει συνεχώς σε αστυνομικά τμήματα και δικαστικές αίθουσες ως ενάγων,δε συνάδει με την αισθητική μου και την αντίληψη μου για την διαχρονική ουσία του λειτουργήματος του επισκόπου.

Κατά τα λοιπά,φιλότιμη η προσπάθεια σου να δικαιολογήσεις την δικομανία βαφτίζοντας την ανιδιοτελές ποιμαντικό ενδιαφέρον,ωστόσο φαίνεται πως ο κ.Σεραφείμ δε συμφωνεί μαζί σου.Αντιγράφω από το πρόσφατο "ανδραγάθημα" του εναντίον παγκοσμίως αγνώστων θεατρίνων:"θεωρώ ότι πλήττεται βαναύσως η προσωπικότητα μου εκ της αναποδράστως επερχομένης και στην ελαχιστότητα μου ζημία εκ της απαραδέκτου και αισχίστης απομοιώσεως του θεανδρικού προσώπου".Βλέπεις λοιπόν, οτι κατά τον γκουρού απάσης της χριστιανοφασιστικής ακροδεξιάς, ακόμα και στις περιπτώσεις όπου τίθεται ύψιστο ζήτημα βλασφημίας των Θείων,εκείνο που θεωρεί πως ζημιώνεται πρωτίστως είναι η "ελαχιστότητα" του(εδώ γελαμε μέχρι δακρύων με τις γνωστές κενές περιεχομένου δεσποτικές ταπεινολογίες).Αφήνω κατά μέρος το κατά πόσον και οι λοιπές εξωφρενικές αντιδικίες του,όπως π.χ με μέλη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας με αφορμή ένα άρθρο σε γκει περιοδικό, ή με δημοσιογράφο του Βήματος για τον "σωλήνα αποβολής περιττωμάτων",σχετίζονται έστω και στο ελάχιστο με την ποιμαντική αγωνία που υποτίθεται πως τον κατευθύνει στις ενέργειες του..

Τέλος,μιας και φαίνεται πως έχεις προνομιακή πρόσβαση στο περιβάλλον του,αν μπορείς πες του καμιά κουβέντα να μη ζητήσει καμιά ip και με τραβολογάει στα δικαστήρια,γιατί δεν προέρχομαι από οικογένεια βιομηχάνου και δε μου περισσεύουν για δικηγόρους.Εφόσον ζητηθεί,διατίθεται και υπογεγραμμένη δήλωση μετανοίας..

Χάρης είπε...

1)Δηλώνω υπεύθυνα και επώνυμα ότι δεν έχω ανταλλάξει ούτε κουβέντα με τον μητροπολίτη Πειραιώς. Δεν γνωρίζει καν την ύπαρξή μου. Ως εκ τούτου, δεν έχω καμία σχέση με το περιβάλλον του και γενικά τη Μητρόπολη Πειραιώς. Ούτε συμφωνώ σε όλες του τις κινήσεις γιατί απλά δεν τον θεωρώ αλάθητο.
2)Στις δίκες στις οποίες αναφέρθηκες στο τέλος, ο μητροπολίτης Σεραφείμ ήταν εναγόμενος και όχι ενάγων. Δεν κινήθηκε με άλλα λόγια αυτός δικαστικά, αλλά οι γνωστές ΜΚΟ που γνωρίζουμε ποιούς σκοπούς εξυπηρετούν.
3)Άριστα έπραξε και μήνυσε τους συντελεστές της ματαιωθείσας πια παράστασης. Ας ανοίξουμε και κανένα Χρυσόστομο (γνωστός ακροδεξιός φασίστας), δεν βλάπτει...
4)Πόσο δημοκρατικό και γεμάτο αγάπη είναι να αποκαλείς ανώνυμα έναν Ιεράρχη ως "γκουρού", "ακροδεξιό" και "φασίστα";;;
Χαράλαμπος Άνδραλης

Ανώνυμος είπε...

1)Tο ύφος των γραφομένων σου όταν αναφέρεσαι στον Πειραιώς, δημιουργεί την εντύπωση ανθρώπου που τον γνωρίζει εκ του σύνεγγυς.Το πλέον πρόσφατο δείγμα,είναι η ακλόνητη βεβαιότητα σου οτι δε θα κάνει τίποτα εναντίον του κ.Ανδριόπουλου.Σου ζητώ συγγνώμη αν θεωρείς οτι σε αδικώ, εκτιμώντας λανθασμένα οτι γνωρίζεστε,σε κάθε περίπτωση όμως δεν καταλαβαίνω γιατί θίγεσαι,εφόσον τυγχάνεις δεδηλωμένος θαυμαστής του.
2)Και πάλι πιάνεσαι αδιάβαστος(;).Στη πρώτη περίπτωση που ανέφερα, η μήνυση υπεβλήθη από τον Σεραφείμ εις βάρος κάποιου κ.Καλοβυρνά,ενώ στη δεύτερη εις βάρος του δημοσιογράφου Γ.Χάρη.Για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%BF-gay-%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%B2%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BB%CF%8D%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B2%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%AC%CF%82

http://yannisharis.blogspot.gr/2009/05/blog-post_21.html

3)Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να με πείσεις,ούτε να σε πείσω.Εσύ θα επικαλείσαι απομονωμένα χρυσοστομικά χωρία,εγώ θα ανταπαντώ με φράσεις από παύλειες επιστολές,οπότε αστο καλύτερα..

4)Αν δηλαδή τον αποκαλούσα έτσι(που δεν τον αποκάλεσα,αλλά λέμε..) επώνυμα θα ήταν καλύτερα;Ως προς το "γκουρού",ο όρος από μόνος του δεν είναι υβριστικός."Γκουρού" για μια μάνα μπορεί να είναι ο χαιδεμένος κανακάρης της,για μια ερωτευμένη κοπέλα ο σύντροφος της,για τους φανατικούς μιας ομάδας ο πρόεδρος της,κ.ο.κ.Το πρόβλημα είναι όταν ο "γκουρου"αρχίζει και ταυτίζεται εσωτερικά με την εικόνα που του αποδίδουν και εκμεταλλεύεται την τυφλή εμπιστοσύνη των οπαδών του,οδηγώντας τους στο γκρεμό.Όσο για το "ακροδεξιός" και "φασίστας",τυγχάνουν πολιτικοί προσδιορισμοί,όπως αντίστοιχα το "δεξιός","αριστερός","κεντρώος", "ακροαστερός","αναρχικός" κ.ο.κ και μπορούν να αποδοθούν στον καθένα από εμάς που εκφράζει δημοσίως πολιτικές τοποθετήσεις.Αν κάποιος θίγεται με τους συγκεκριμένους προσδιορισμούς,το καλύτερο είναι να επανεξετάσει τις θέσεις του..

Χάρης είπε...

Ομολογώ ότι με εκπλήσσεις ανώνυμε 10.23 με την άρτια ενημέρωσή σου στα του Πειραιώς. Μπροστά σου ωχριά και ο Ανδριόπουλος, ο οποίος έχει κάθε λόγο να παραμονεύει ψάχνοντας εναγωνίως να αλιεύσει κατι αρνητικό για τον Πειραιώς, έστω και αν είναι από εκκλησιομάχους (όπως η νεοεποχήτικη καθημερινή). Συγχαρητήρια και στους δύο. Μας δίδετε έμπρακτο παράδειγμα φαναριώτικης αγάπης. Είπαμε η αγάπη των οικουμενιστών σταματά εκεί που αρχίζει η Ορθοδοξία

Ανώνυμος είπε...

Δεν παραβίασα τα αρχεία της CIA Xάρη,ο ίδιος ο Σεραφείμ φροντίζει να διαφημίζει με τον πλέον πομπώδη τρόπο τις ενέργειες του.Μια ματιά στην ιστοσελίδα της Μητροπόλεως του αρκεί για να το επιβεβαιώσει.Εκτός κι αν θεωρείς και το διαδικυτακό "σερφάρισμα" σε μητροπολιτικά sites αξιοκατάκριτο,πράγμα που δεν νομίζω να ισχύει για έναν ενημερωμένο και ζηλωτή πιστό όπως εσύ.Κατά τα λοιπά,δε νομίζω πως έχουμε να πω κάτι άλλο,μιας και εξακολουθείς με συνέπεια να αποφεύγεις την ταμπακιέρα..

Related Posts with Thumbnails