Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει...

Μπορεί στην Ελλάδα να ζούμε λευκές μέρες, όμως στο Μαπούτο της Μοζαμβίκης το καλοκαιράκι καλά κρατεί.
Μετά την πρώτη φωτογραφία που αποτυπώνει το πρωϊνό μας ξύπνημα σήμερα στην Αθήνα, χαρείτε, αγαπητοί συνοδίτες, τις φωτογραφίες από το Μαπούτο που απέστειλε στην Ιδιωτική Οδό ο φίλος π. Παναγιώτης Καποδίστριας.
Και επειδή μπήκαμε στο Φλεβάρη και η λαϊκή παροιμία λέει: "Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει", σας εύχομαι Καλό καλοκαίρι!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο οι Έλληνες θα είναι τυχεροί αν βρίσκουν δουλειά στη Μοζαμβίκη. Θα μείνουν οι πατερικοί εδώ για να σωθεί και η Ορθοδοξία

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς, αγαπητέ 1 Φεβρουαρίου 2012 2:49 μ.μ.! Ξαναπείτε το αυτό! Οι "πατερικοί διασώστες της Ορθοδοξίας" θα μας βάλουν σε τάξη!!!! Αντί να μας σώσει η Ορθοδοξία θα σωθεί και Αυτή γιατί, κατά τους "πατερικούς" μάλλον δεν είναι τελικά κιβωτός σωτηρίας...οπότε έχει ανάγκη και Αυτή σωθήναι... Σε αφιέρωμα της NΕΤ παλιότερα με αφορμή την άλωση της Πόλης(1453) ένας πανεπιστημιακός καθηγητής διηγείτο την εμπειρία του από συνομιλία του με "γέροντα" Αγιορείτη ο οποίος τον άφησε εμβρόντητο λέγοντάς του ότι "ευτυχώς που έγινε η άλωση και σώθηκε η Ορθοδοξία...."!!!!!!

Related Posts with Thumbnails