Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

"ΧΩΡΙΣ ΕΔΩ" Σ' ΕΝΑ ΜΠΙΣΤΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Με τη συμμετοχή πολλών Πατρινών έγινε την προχθές Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στο μπιστρό Sakis στην Πάτρα η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Διονύση Καρατζά Χωρίς εδώ (εκδόσεις το δόντι).
Οι παρουσιάσεις βιβλίων είναι ένα θέμα στις μέρες μας, γιατί μετά τον κορεσμό βιβλιοπαρουσιάσεων στους φυσικούς τους χώρους, ήτοι τα βιβλιοπωλεία, ή ακόμα και σε άλλους πιο ...γκλαμουράτους (π.χ. Δημοτικό Θέατρο), αναζητούνται εναλλακτικές προτάσεις που θα ξεφεύγουν από τα ίδια και τα ίδια: δύο, τρεις ή και περισσότεροι ενίοτε ομιλητές, με τον συγγραφέα να ευχαριστεί κ.λπ.
Έτσι, η ποιητική συλλογή του Καρατζά Χωρίς εδώ, παρουσιάστηκε χωρίς αιδώ, πραγματικά, σ' ένα ιστορικό - για τους μυημένους - μπιστρό της Πάτρας, με μια συνέντευξη.
Η Ζέττα Ζάχου, η οποία κάνει χρόνια τώρα μια αξιολογότατη εκπομπή πολιτισμού στο Σκάι Πάτρας, έκανε μια συνέντευξη με τον ποιητή μέσα στο μπιστρό, με τους προσελθόντας να πίνουν και να καπνίζουν, να αισθάνονται την αμεσότητα, και να ακούν τον ποιητή και την ποίησή του.
Όπως διαπιστώνει κανείς από τις φωτογραφίες που παραθέτουμε εδώ, η ατμόσφαιρα ήταν μάλλον ...πανηγυρική! Με ή χωρίς αιδώ όλοι ήσαν εκεί για την ποιητική συλλογή του Διονύση Καρατζά Χωρίς εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails