Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΥΤΗ


Καλησπέρα σας από την Μυτιλήνη, αγαπητοί συνοδίτες.

Είμαστε εδώ, μετά από μια θαυμάσια πτήση με την Ολυμπιακή, για το αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη που ετοίμασε η εταιρεία Αρχιπέλαγος, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση του ποιητή.
Γιώργος, Κουρουπός, Σπύρος Σακκάς, Ιουλίτα Ηλιοπούλου, Δάφνη Πανουργιά, Βιβή Γκέκα, όλοι εδώ για την αποψινή πρόβα στο Ελαιοτριβείο Βρανά, όπου αύριο και μεθαύριο θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με Ελυτική μελοποιημένη ποίηση και θα εγκαινιαστεί έκθεση για την σχέση Ελύτη και Λέσβου.
Η Ιδιωτική Οδός θα καλύψει τα σημαντικά αυτά πολιτιστικά γεγονότα λεπτομερώς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να αισθάνεστε ευτυχείς διότι, εκτός των άλλων, ευρίσκεστε σε κανονικό, εκκλησιαστικώς, έδαφος του Οικουμενικού Πατριαρχείου, άχρι καιρού και επιτροπικώς, και τόσο μόνον, εκχωρηθέντος προς διοίκηση στην καθ' Ελλάδα Εκκλησία!
υ.γ. ωραιοτάτη η αεροφωτογράφηση!

Ανώνυμος είπε...

κοιτα τι μπορεί να σκεφτει ενας ανθρωπος οταν βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου!! Χριστιανε μου εισαι σοβαρός; (τι ρωτάω, δεν εισαι)

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το λέτε αγαπητέ; Ή μήπως δεν είναι σοβαρό το να σχολιάζει κανείς, και δη θετικώς, φωτογραφίες, ή να υπενθυμίζει αληθή, ήτοι κανονικά, όρια εκκλησιαστικών δικαιοδοσιών;

Related Posts with Thumbnails