Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΡ.Θ.Ο. ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Tα Χριστούγεννα, η κατ' εξοχήν γιορτή των παιδιών, αφού παιδίον νέον έγινε ο προ αιώνων Θεός "νηπιάσας σαρκί", γιορτάζονται πανηγυρικά και στην Ομογένεια της Πόλης.
Κανένα έθιμο δεν παραλείπεται. Τα πάντα γίνονται με φροντίδα και αγάπη.
Έτσι και τα παιδιά χαίρονται τις γιορτές που τους οργανώνουν οι μεγάλοι.
Σήμερα δημοσιεύουμε φωτογραφίες από μια γιορτή που ήταν παράλληλα και δημιουργική απασχόληση για παιδιά ηλικίας 3-6 ετών.



Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου ΕΡ.Θ.Ο. στο Φερίκιοϊ στις 19 Δεκεμβρίου και τα παιδιά έπαιξαν και έκαναν χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Δεν ξεχνώ την Πρωτοχρονιάτικη γιορτή για παιδιά που έγινε πριν δυο χρόνια στο ΕΡ.Θ.Ο. για τα παιδιά παρουσία του Πατριάρχου. Μια ζεστή και τόσο ανθρώπινη εκδήλωση.



Η Ιδιωτική Οδός εύχεται στα μικρά Ρωμιόπουλα, αλλά και σε όλη την Πολίτικη Ρωμιοσύνη, που γιορτάζει με πολλές εκδηλώσεις το Δωδεκαήμερο, Καλά Χριστούγεννα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1.Εύχομαι ολοψύχως τε και εγκαρδίως
τόσο στον ιστολόγο,όσο και στους συ
νεργάτες του Καλές κι ευλογημένες γιορτές και καλη χρονιά δημιουργι-
κή και γόνιμη.Οτεχθείς Ιησούς Χρι-
στός ο πράος,γλυκύς και ειρηνικός να χαρίζει,υγεία,ευτυχία-ατομική και οικογενιακή και να τους οδηγεί σε κάθε έργο αγαθό και αυτώ ευάρε-
στο!
2.Τα αυτά εύχομαι και στους λίγους μεν θαρραλέους δε και-εχομένους τη πίστει θρησκευτική τε και εθνική-Ρωμιούς της πόλης!
3.Η εικόνες των όμορφων και πρόθυ-
μων παιδιών μας δίνουν την ελπίδα ότι στην Πόλη ούτε έσβησε ούτε ΠΡΟ
ΚΕΙΤΑΙ να σβήσει ΠΟΤΕ ο ελληνισμός!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Related Posts with Thumbnails