Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΠΑΤΡΑ, ΠΟΛΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"


Σ' ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο πραγματοποιήθηκε απόψε στην Πάτρα η εκδήλωση Πάτρα, Πόλη Μεταναστών, που διοργάνωσε το Πλήρωμα 94, ανοίγοντας τον κύκλο εκδηλώσεων Φιλό-ξενος πόλις που παρουσιάζει στην πόλη μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας Ρεφενέ.
Στην εκδήλωση ξετυλίχτηκαν μέσα από ισάριθμα δρώμενα τρεις μορφές που σημάδεψαν την πόλη και δεν ήταν Πατρινοί: ο ιδρυτής της Πατρέας, ο πολιούχος της Άγιος Ανδρέας και ο ιδρυτής της οινοβιομηχανίας Αχάϊα Κλάους Γουσταύος Κλάους.

Γενική επιμέλεια δρώμενων: Διονύσης Βούλτσος (Πατρέας), Παναγιώτης Ανδριόπουλος (Άγιος Ανδρέας), Βίκυ Αγόρα (Γουσταύος Κλάους).
Την παρουσίαση έκανε ο Νίκος Πραγιάννης.
Το ντοκιμαντέρ Media & Migrants που προβλήθηκε στο τέλος της εκδήλωσης σκηνοθέτησε ο Σπύρος Ματθαιόπουλος.
Καθώς το κοινό εξερχόταν του θεάτρου, έπαιρνε και το ειδικό - και ενημερωτικό - έντυπο που επιμελήθηκαν μέλη του Πληρώματος 94.

Στην φωτό έξω από το Δημοτικό Θέατρο τα μέλη των τριών ομάδων που συμμετείχαν στην εκδήλωση: Χορευτική Ομάδα "Χοροδράση", Καλλιτεχνικό Σύνολο "Πολύτροπον" και Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας "Ρεφενέ".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και εις άλλα με υγιεία! Την τοπική Εκκλησία σας -ης μέντωρ ο Πρωτόκλητος, ο και πάτρων των Πατρέων- ποίος εξεπροσώπησε; Ο διάδοχος των Θρόνων του Απ.Ανδρέου υποθέτω.... θα χαρώ εάν επιβεβαιωθεί ο υποθετικός μου λόγος....

Related Posts with Thumbnails