Κυριακή 9 Μαΐου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΡΗΤΟΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ


Mε επιτυχία, απ' ό,τι έμαθα, ολοκληρώθηκαν χθες οι Α' Αγώνες Επιχειρηματολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, που διεξήχθησαν στο μικρό Συνεδριακό του Πανεπιστημίου.
Η επιτυχία έγκειται στο γεγονός ότι πολλοί φοιτητές παρακολούθησαν τους αγώνες, έμαθαν τι σημαίνει Ρητορικός όμιλος, κατανόησαν την αξία της τέχνης του λόγου, που προϋποθέτει άσκηση και γνώση, και θα πλαισιώσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε η συμφοιτήτριά τους Κατερίνα Καραδημήτρη και άλλοι συμφοιτητές τους.
Την όλη προσπάθεια ενίσχυσε με την παρουσία του και την ενεργό συμμετοχή του ο Καθηγητής του Τμήματος Φιλοσοφίας Χρήστος Τερέζης.


Εύχομαι ο Ρητορικός όμιλος του Πανεπιστημίου Πατρών να πληθυνθεί και να αναδείξει ανθρώπους με λόγο, σκέψη και κρίση, που θα αποκτήσουν τα ασφαλή εκείνα κριτήρια, ώστε οι νέοι πολίτες να μη μένουν θεατές και αδιάφοροι απέναντι στα συμβαίνοντα στην πατρίδα μας, αλλά ο λόγος τους να είναι ως ρομφαία δίστομος!


Ευχαριστώ τον φίλο της Ιδιωτικής Οδού Ρ.Σ. για τις φωτογραφίες από τους χθεσινούς τελικούς των αγώνων και την απονομή των διακρίσεων.

1 σχόλιο:

akira 13 είπε...

Θερμα συγχαρητηρια για το ολο εγχειρημα.Κυριως στη κοπελα που το ανελαβε.
Ετυχε να βρεθω χθες στους αγωνες και εντυπωσιαστικα και γω απο την οργανωση και τον ζηλο αυτο των παιδιων...

Υ.Γ.Μπραβο και σε σενα παναγιωτη για τη στηριξη...

Related Posts with Thumbnails