Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

O Picasso, o misha και η ...βλάσφημος ελαχιστότης μου


Ο δυστυχής misha, πρωτοστάτης του "αντι - οικουμενιστικού" αγώνα, βρέθηκε στο στόχαστρο ομοϊδεατών του (!!!) κατηγορούμενος απ' αυτούς τόσο για προσωπικές του επιλογές όσο και για "φιλική σχέση" μαζί μου!

Φίλος του ιστολογίου με παρέπεμψε στην σχετική, άκρως απολαυστική, αλληλογραφία που έλαβε χώρα στο blog Θρησκευτικά.

Σταχυολογώ μερικά όντως αμίμητα, προς τέρψιν σας αγαπητοί συνοδίτες.


γ. Ο misha έχει σχέσεις φιλικές με τον Π.Ανδριόπουλο και του στέλνει και "χρόνια πολλά" παρ' όλες τις φοβερές, ανήθικες, αιρετικές και βλάσφημες απόψεις του. Δεν μπορεί απο την μια να αγωνίζεται για την Ορθοδοξία και απο την άλλη να φέρεται με φιλικό τρόπο σε άνθρωπο που καταστρέφει ψυχές με τις απόψεις του.

δ. Συνηγορεί και υποστηρίζει τις απίστευτα αισχρές και χυδαίες εικόνες που αναρτά ο πατρινά Ανδριόπουλος. Μερικές από τις οποίες είναι και φοβερά βλάσφημες! Και θεωρεί την αισχρή σελίδα του, ως έχουσα υψηλή αισθητική. Δεν τον πειράζουν τα γυμνά δηλαδή! Τα γυμνά κατα τον ΜISHA είναι σεμνά! Και παραλληλίζει τις αισχρότητες των φωτογραφιών και εικόνων που αναρτά ο Ανδριόπουλος με τις ιερές εικόνες που εικονίζουν τον άγιο Ονούφριο ή την αγία Μαρία την Αιγυπτία!!!!! (κοιτάχτε το σχόλιο του εδώ: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=906949147109519547&postID=4502013972296007500&isPopup=true, που αποτελεί σχόλιο στη δημοσίευση http://panagiotisandriopoulos.blogspot.com/2009/05/blog-post_5443.html που απο μόνο του αρκεί να δείξει τί εστί Ανδριόπουλος αφού υπάρχει ακόμα και σ' αυτό η αισχρότητα και η αναίδεια, αφού πρώτα κοιτάξετε πολύ καλά την όλη σελίδα http://panagiotisandriopoulos.blogspot.com/ ,για να διαπιστώσετε τί ρυπαρότητες φιλοξενούνται στην εν λόγω κατάπτυστη σελίδα και οι οποίες χαρακτηρίζονται απο τον misha ως υψηλής αισθητικής!!!!

Πολύ σωστά γράφτηκε σε σχόλιο: "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει".Ακόμα και σήμερα τα δαιμόνια της χυδαιότητας δεν αφήνουν τον κάτοχο του ιστολογίου και τον παρότρυναν να συνεχίζει τις αισχρότητες αυτές, κάτι που έκανε. Ας τον χαίρεται ο Misha! Λοιπόν για να τελειώνουμε, έτσι δεν μπορεί να διεξαχθεί αντιοικουμενιστικός αγώνας. Αυτοί -mishas και οι όμοιοί του- βλάπτουν και δεν ωφελούν στον αντιοικουμενιστικό αγώνα.

Από το στόχαστρο των "γνησίων χριστιανών" δεν ξέφυγαν ούτε οι διαχειριστές του ιστολογίου Θρησκευτικά:

ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

Για τον misha και την συμπεριφορά του, δεν παραξενευόμαστε και δεν απορούμε. Απορούμε όμως για τις ίσες αποστάσεις που κρατάνε στο θέμα misha οι διαχειριστές αυτού του blog. Δεν είδαν την εξύμνηση από τον misha των χυδαιοτήτων και των αισχροτήτων που αναρτά ο Ανδριόπουλος; Δεν ανατρίχιασαν; Είναι αυτά μέσα στο ορθόδοξο ήθος; Δεν βλέπουν ότι αυτά έρχονται σε ευθεία αντίθεση με την στοιχειώδη χριστιανική σεμνότητα;
Ό,τι κι αν πω είναι λίγο, φίλοι μου.
Γι' αυτό αφιερώνω στους οχλουμένους υπό πνευμάτων ακαθάρτων - και δη Ανδριοπουλικών! - τον πίνακα του Picasso Blue Nude.


40 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τον πρωτοστάτη του αντι-οικουμενιστικού αγώνα!... Αυτός τον διαλύει με αυτές τις συμπεριφορές δεν τον ενισχύει.

Misha είπε...

Κύριε Ανδριόπουλε, έχετε κέφια βλέπω και σκέφτομαι να συμπράξω διακινδυνεύοντας να ιδώ την διαδικτυακή κεφαλή μου επί πίνακι.

Λοιπόν... ο «Γιώργος από Πολύγυρο» που σχολιαζει σε εσάς, ο υπό τα παρωνύμια «Αναγνώστης»,«Αlexander» και μερικά ακόμα σχολιάζων στο ημέτερο φτωχικό ιστολόγιο, καθώς και ο «ανώνυμος» του thriskeftika,ταυτίζονται.

Τούτο είναι εμφανές από τον τρόπο γραφής αλλά και από τις ip που χρησιμοποιούν οι σχολιαστές αυτοί.
(αναφέρομαι στις ip που μπορώ να γνωρίζω).

Ως εκ τούτου προκύπτει τρικυμία εν τω κρανίω, ενός και μόνου ανθρώπου!!!

Ο οποίος τυγχανει να είναι και μιάς κάποιας ηλικίας και δεν επιτρέπεται να τον συγχύζουμε.

Δια τούτο σας παρακαλώ να αποσύρετε τις απεικονίσεις των ευειδών νεάνιδων, οι οποίες ανακινούν ιδιαίτερες «ανησυχίες» του συγκεκριμένου κυρίου , και να τις αντικαταστήσετε με φωτογραφίες της Γκόλφως ή έστω της αλήστου μνήμης Ελένης Λουκά , από την ένδοξο εποχή του ερωτοδικείου.

Είναι τόσο ανησυχητική η κατάσταση τού περί ου ο λόγος,που σκέφτομαι σοβαρά να αποσύρω την αναφερόμενη στις πυρκαγιές δημοσίευση μου, την περιέχουσα το σαββοπούλειον άσμα υπο τον τίτλο «κωλοέλληνες», για να μην προκαλώ την μήνιν τού παλαιμάχου «συναγωνιστού» και να εξασφαλίσω την γαλήνη στο «αντιοικουμενιστικό» διαδικτυακό στρατόπεδο

Πλώρη είπε...

Ίσα ίσα θα έπρεπε να τον τιμάτε τον Misha ο οποίος σας τιμά τουλάχιστον για την αισθητική σας. Φαίνεται εσείς του Πατριαρχείου όμως λησμονήσατε τις φαναριώτικες σας "ευγένειες" και φτάνετε να τον αποκαλείτε δυστυχή... Γνωρίζετε καλά πως το επίπεδο και η παιδεία του Misha δεν τυχαία. Ξέρετε η καλλιέργεια και η κουλτούρα δεν είναι προνόμοιο μιας "πεφωτισμένης" δυτικότροπης ελιτ στην οποία προφανώς νιώθετε πως ανήκετε. Το να ακούς Χατζιδάκι και να αναγνωρίζεις έναν Μόραλη δεν λέει κάτι από μόνο του...Εσείς δε που γουστάρετε και τους διαλόγους θα πρέπει να εξασκηθείτε στην υπομονή να τους ανέχεστε και με τους αδελφούς ορθοδόξους! Ξέρετε είναι η αξία του "αντιπάλου" που εξυψώνει και εσάς...

Ανώνυμος είπε...

Ρε Misha μπορείς να μας πεις πως "βλέπεις" τις ip;

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς και δεν βλέπει τις ip απλά ψεύδεται όπως συνηθίζει πολλές φορές.

Πώς γίνεται να γνωρίζει την ip στo μπλογκ Θρησκευτικά αφού δεν διαχειριστής.
Αλλά και διαχειριστής blog να ήταν πάλι δεν μπορεί δει τις ip.

"Μια του ψεύτη δύο του αρχιψεύστη και την τρίτη του νοικοκύρη".

Απλά όλοι όσοι εκφράζουν αντίθετη γνώμη πρέπει να ταυτιστούν με ένα, για να φύγει το άγχος και το ξύπνημα της συνειδήσεως από τον Misha.

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια αυτή είναι. Πώς να το κάνουμε διαφορετικά; Misha και Ανδριόπουλος υβρίζουν τους ορθοδόξους. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο και την δική του (ανίερη) προοπτική.

Πάντως στους πίνακες ζωγραφικής συμφωνούν: ναι στην ασυδοσία και στην αισχρότητα.

sindesmos είπε...

Συνεχίζεις ακάθεκτος χέρι - χέρι με τον misha!

http://apotixisi.blogspot.com/2009/08/blog-post_26.html#comments

Ανώνυμος είπε...
Ο αρκούδας όπως τον λένε οι φίλοι του Μisha (το όνομα προέρχεται λέει από την αρκούδα του αγίου Σεραφείμ του Σαρώφ, κρίμα στο όνομα δηλαδή!) έχει τις ίδιες ανήθικες απόψεις με τον Ανδριόπουλο όπως αποκάλυψε ένας ανώνυμος στο blog Θρησκευτικά.

Επισκεφθείτε:
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1024744972657237101&postID=521695395880975535
και
http://panagiotisandriopoulos.blogspot.com/2009/08/o-picasso-o-misha.html

Για να διαπιστώσετε απο τί αηθές ήθος χαρακτηρίζονται.


Ας ξυπνήσουν όλοι οι πιστοί για να δούν ποιοί καμόνονται τον αντιοικουμενιστή: άνθρωποι εκκοσμικευμένοι μέχρι το μεδούλι

Και μετά κατηγορούν τους Πατέρες της Ι.Μ.Βατοπαιδίου για εκκοσμίκευση!!!
Οι Βατοπαιδινοί είναι εντελώς άγιοι μπροστά τους. Ποτέ τους δεν υποστήριξαν τέτοιες σιχαμερές αμαρτίες.

27 Αύγουστος 2009 4:55 μμ

Misha είπε...

Aποκαλυπτήρια λοιπόν...
Θελει η καλή γυναίκα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει
:)
Λένε πως όταν ο εικονομάχος αυτοκράτορας παρήγγειλε να κατεβάσουν την εικόνα του Χριστού από την Χαλκή Πύλη, κάποιος ζηλωτής , εκμανείς, σκότωσε τον στρατιώτη που ανέβηκε να εκτελέσει την εντολή.

Ο καλός Θεός να μας φυλά από τον μωρό ζήλο,«φιλο-» ή «αντι- οικουμενιστικό»

Την θερμή καλησπέρα μου στον ανώνυμο, Οδυσσέα, Alexander, Γιώργο κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι όλα αυτά που λέτε μωρέ όλοι εσείς εδώ μεσα με υπονοούμενα και ασάφειες που χρειάζονται την Πυθία για να τα λύσουμε;
Ρε Μίσα γιατί με ταυτίζεις με καμμιά δεκαριά επειδη, λες, μοιάζουν οι απόψεις μας;
Η κάνω λάθος;
Καλά ρε Μισα γιατί πας να μου δώσης την ταυτότητα των αλλων; Με ποιό δικαίωμα; Παλάβωσες;

Καλά τις χαρακτήρισε αρκούδες εκείνος εκεί στην apotixisi . Εσύ γιατί πειράχτηκες;
Επειδή σε λένε κάποιοι αρκούδο;
Κάποιος μου είπε ότι μόνος σου διάλεξες την αρκούδα γιά παρατσούκλι σου.
Τέλος πάντων. Εδώ μέσα είναι σκέτο τρελοκομείο και προτιμώ να πάω μιά βόλτα για να πάρω καθαρό αέρα.
Πές μου σε παρακαλώ, τι είναι τα ip;

Ανώνυμος είπε...

Misha δεν πας καθόλου καλά!! Ζεις με φαντάσματα τελικά! Τί σου φταίνε τόσοι άνθρωποι και τους κάνεις ένα;

Για να λέμε τώρα και την αλήθεια είσαι συκοφάντης αν κρίνω απο αυτά που έγραψες στο blog θρησκευτικά.

Όχι μόνο συκοφάντης αλλά και ψεύτης όταν λες ψέμματα ότι ξέρεις τις ip που δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις. Απο blog δεν μπορεί να γνωρίζεις τα ip δυστυχή.

Δεν είχαν άδικο λοιπόν όσοι σε χαρακτήρισαν ως ψεύτη και συκοφάντη.΄Είσαι!

Ανώνυμος είπε...

Η περίπτωση Misha περίπλοκη προσωπικότητα ,ο κατά καιρούς λόγος του Αληθινός, μα η συνηθισμένη του συμπεριφορά φέρνει κάτι από τα παλιά τότε που ενταγμένος σε οργάνωση αγωνιζόταν με πάθος για τα ιδανικά του ,αλλά όχι πάντοτε με τον έντιμο τρόπο.!!!
Είναι του τρόπου διαλύουμε τους άλλους όταν νομίζουμε πώς εμείς έχουμε την αλήθεια; Τα περί ip είναι οι συνηθισμένες του αθλιότητες !!
Για κάντε μια βόλτα στο περίφημο forum που έχει να δείτε εκεί ιερά εξέταση …μιλάει επί παντός!! με αυθεντία Πάπα που υποτίθεται καταγγέλλει ,και βέβαια καταχειροκροτούμενος από πρόβατα …Γιατί όταν ο τσοπάνος λέγει κάτι τα πρόβατα καταπίνουν ότι και είναι αυτό. Χρησιμοποιεί τον γέροντα Παίσιο ως εκείνος να είναι ο μοναδικός του ερμηνευτής, με ένα ιδιαίτερο συναισθηματισμό που αλλοιώνει τελικά την όποια αυθεντία αντλεί από τον αείμνηστο Γέροντα και γελοιοποιείτε …
Δυστυχώς για τους αντι –οικουμενιστές που έχουμε τέτοια κουμάσια .

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5:46 μμ πράγματι εδώ και στου Misha τα site's είναι τρελλλοκομείο.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 5:46 μμ, κρίμα και φαινόταν τουλάχιστον ότι είχε κάποια ειλικρίνεια και εντιμότητα πάνω του.

Κρίμα!!!!

Κώστας Φ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 8:00 μμ, σας ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες σας.
Έχουμε τις ίδιες απόψεις για τον Misha βγαλμένες από την πείρα μας χωρίς να ξέρουμε όλα αυτά που μας αποκαλύψατε εσείς.
Όντως χρησιμοποιεί όπου δεν του βγαίνει, ψεύδη, συκοφαντίες, ύβρεις, προσβολές... Κοντεύει να γίνει βορά του εχθρού και μέσα στην αλαζονεία του δεν καταλαβαίνει τίποτα, σε τι γκρεμνό πέφτει ο δυστυχής.

Αλήθεια ήταν σε οργάνωση πρώτα;; Σε ποιά;

Αν πάντως αληθεύει αυτό. Που το βλέπω απίθανο. Θα είναι δεύτερη περίπτωση "Γιανναράς".
Και στις δύο περιπτώσεις το σίγουρο είναι ότι δεν έφταιγε η οργάνωση αλλά τα ψυχολογικά τους προβλήματα, που δεν προσπαθούν να τα λύσουν με έντιμο αλλά με άτιμο τρόπο.

Ο Θεός να τον ελεήσει τον ταλαίπωρο.

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιόν απευθύνεσαι syndesme και γράφεις "Συνεχίζεις ακάθεκτος χέρι - χέρι με τον misha!";

Ανώνυμος είπε...

Ο Μισα δεν είναι ορθώς ερμηνευτής αλλά διεστραβλωτής του Γέροντος Παϊσίου.

Ποτέ ο π.Παΐσιος δεν θα υποστήριζε την ομοιοπαθητική ή τα πρόστυχα αυτά ζωγραφίσματα!!!! Ούτε θα συκοφαντούσε ποτέ και σε καμμιά περίπτωση κανένα!!! Ούτε θα έλεγε ψέμματα ποτέ του!

Ανώνυμος είπε...

Και ο Misha ποιεί την νήσσα!!!...

Ανώνυμος είπε...

...είπον αυτώ. Συ είσαι ο Aγάθων; ακούομεν διά λόγου σου, ότι είσαι πόρνος και υπερήφανος. O δε Όσιος είπε. Ναι έτζι έχει η αλήθεια. Πάλιν είπον. Συ είσαι Aγάθων ο φλύαρος και κατάλαλος; O Όσιος απεκρίθη. Ναι εγώ είμαι. Οι δε πάλιν είπον. Συ ει Aγάθων ο αιρετικός; O Όσιος απεκρίθη. Ουκ ειμί αιρετικός. Eκείνοι δε παρεκάλεσαν αυτόν λέγοντες. Διατί, τας μεν άλλας ύβρεις εδέχθης, ταύτην δε ουκ εβάστασας; Aπεκρίθη ο γέρων. Eκείνας μεν εδέχθην, διατί είναι όφελος εις την ψυχήν μου. Το δε αιρετικός, χωρισμός εστιν από του Θεού. Και διά τούτο δεν το εδέχθηκα.

Ανώνυμος είπε...

πω πω τι γινεται εδω περα! το υβρεολόγιο παει σύννεφο. και ολοι εσεις πιστεύετε πως εξυπηρετείτε κάποιες σοβαρές υποθέσεις της Ορθοδοξίας! Ηθελα ναξερα ποσοι απο σας ειναι καθηγητε (και δη θεολόγοι) για να καταλάβω πλήρως σε ποιους οφείλουμε την κατάντια των παιδιών μας. Τωρα μπλέξατε μμε την πληροφορική. Ειστε σίγουροι οτι δεν ειναι δυνατο να εντοπισοτουν οι ip adresses;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν μας είπατε σε ποια οργάνωση άνηκε πρώτα ο Misha;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε όποιος τις χυδαιότητες δεν τις θεωρεί ως αμαρτία δεν είναι αμαρτωλός απλά αλλά αιρετικός.
Αμαρτωλός είναι όποιος κάνει την αμαρτία και ξέρει ότι είναι αμαρτία.

Όποιος προβάλλει και καυχάται για την αμαρτία του είναι αιρετικός.

Ο Misha καυχάται για τις χυδαιότητες και τις βρωμολογίες του. Τις ανεβάζει στη σελίδα του. Και σε όσους δεν συμφωνούν τους βρίζει Ταλιμπάν και τους λέει να πάνε στο Ιράν και στην Τεχεράνη.

Αν και νομίζω ότι είσαι ο Misha.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια τα πραγματα είναι απλουστατα.
Όταν δεν έχει τι να πει και τί να απαντήσει, αν είναι στη σελίδα του σβηνει οτι τον δυσκολευει, αν ειναι σε αλλη σελίδα αυτά που τον δυσκολεύουν τότε ποιει την νήσσαν όπως ειπε και ο φιλος μας πιο πάνω.

Πιο απλα δεν γινεται.-

Ανώνυμος είπε...

Ωστε Misha όποιος θέλει να είναι συνεπής χριστιανός και απεχθάνεται τα αισχρά με τα οποία έχεις εξοικειωθεί σημαίνει ότι είναι Ελένη Λουκά;

Και μετά διαμαρτύρεσαι για τις διαμαρτυρίες...

Ό,τι και να πω είναι λίγο...


Κατερίνα

Ανώνυμος είπε...

Παιδια δεστε και παλι την apotixisi.blogspot.com
ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ τωρα με τον Καντιωτη συμπαραστατη της.
Ανδριοπουλε παλι στην επικαιροτητα εισαι.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα είχαμε οικουμενιστές και αντι-οικουμενιστές.
Τώρα βλέπω ότι οι αντι-οικουμενιστές χωρίστηκαν σε mishικούς και αντι-mishικούς.

Ένας mishικός οικουμενιστής.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε της 27ης Αυγούστου 2009 8:00 μμ, καλημέρα σου, θα συμφωνήσω μαζί σου με τον όρο "κουμάσια". Πρόκειται για μεγάλο κουμάσι...

Κουμάσι όμως επικίνδυνο για την παράταξη των αντιοικουμενιστών, διότι με αυτόν χαντακώνεται ο ιερός αγώνας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μisha έγραψε: "ο «Γιώργος από Πολύγυρο» που σχολιαζει σε εσάς, ο υπό τα παρωνύμια «Αναγνώστης»,«Αlexander» και μερικά ακόμα σχολιάζων στο ημέτερο φτωχικό ιστολόγιο, καθώς και ο «ανώνυμος» του thriskeftika,ταυτίζονται".


ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΛΑΡΟ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ! ΑΝ ΕΣΥ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ

ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ.

ΑΣΕ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΨΟΥ.

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΠΟΡΡΩΜΕΝΕ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τί επάγγελμα κάνει ο Misha ξέρει κανείς; Αυτός γράφει στο προφιλ του μελισσοκόμος απο αλλού όμως άκουσα για γιατρός της ομοιοπαθητικής; Αληθεύει κάτι απο αυτά; Ξέρει κανεις να μας απαντησει;

Ανώνυμος είπε...

O Mίσα είναι ψυχίατρος;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην είναι και ψυχίατρος. Ψυχίατρο θέλει για να ηρεμήσει και να λογικευθεί.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΠΩ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΜISHA. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΒΗΝΕΙ. ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ: "ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΕΣΤΙΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ". ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕ.
ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΒΡΗ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΥΒΡΕΙΣ ΣΒΗΝΕΙ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΟΝΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΥΒΡΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΠΑΡ' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ MISHA ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.

Μisha είπε...

H δραστηριότητα από την ip του παραπάνω χρήστη ο οποίος, ως άλλος διευθυντής παρθεναγωγείου της επταετίας, αφήνει υβριστικά σχόλια περί τάξεως και ηθικής υπό πολλά διαφορετικά παρωνύμια (Αναγνώστης,Αlexander,Αllos,Σεμνότητα, Όχι στη χυδαιότητα κλπ κλπ)καταγράφεται συνεχώς.

Μία εξ αυτών από την οποία έγραψε ορισμένα από τα spam comments του τις μεσημβρινές ώρες είναι η :

94.66.95.1..

Το ίδιο επαναλαμβάνει και σε επόμενες ώρες,αποσυνδεόμενος και επανασυνδεόμενος.

Αυτά σε σχέση με τα σχόλια ότι δεν μπορεί να γίνει γνωστή η ip των σχολιαστών.

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι ψεύδεσαι χωρίς τσίπα. Μίσα δεν παίζεσαι με τίποτα εσύ. Όλο και κάποιο ψέμμα θα βρεις να πεις.
Αν αποσυνδέεται και επανασυνδέεται όπως υποθέτεις, αυτό φανερά σημαίνει ότι δεν έχει την ίδια ip. Αφού λοιπόν δεν έχει την ίδια ip τότε πώς ξέρεις ότι είναι ο ίδιος και δεν είναι άλλοι; Μάλλον σε συμφέρει εσένα και θέλεις να είναι ένας και όχι πολλοι.
Το να γράψεις μια ip της φαντασίας σου αυτό δεν σημαίνει ότι μας απέδειξες κάτι. Και εγώ μπορώ να γράψω μια ip τυχαία π.χ.94.86.75.1... και στην συνέχεια να ισχυριστώ ότι είσαι εσύ, όλος ο κόσμος που μπαίνει, και αποσυνδέεσαι και επανασυνδέεσαι. Μα δεν θα μάθεις ποτέ σου ότι δεν μιλάς σε νηπιαγωγείου παιδιά;
Μάλιστα είδαμε πόσο υβριστικά είναι. Το είδαμε στα μήνυματά που μας παραθέτουν. Το είδαμε και στο παραπάνω μήνυμα. Ψεύδεσαι χωρίς τσίπα Μισα όταν μας λές ότι σβήνεις μόνο τα υβριστικά ενώ σβήνεις όλα ή πολλά απο όσα δεν σε
συμφέρουν. Υβριστικό ήταν αυτό που έσβησες; Για υβριστικό σου φαίνεται και αυτό και τόσα άλλα που είδαν άνθρωποι να σβήνεις ενώ δεν είχαν κομμάτι βρισιάς;
Δεν μας είπες πώς βλέπεις τις ip στις άλλες σελίδες που δεν σου ανήκουν; Δεν μας είπες πώς βλέπεις τις ip την στιγμη που δεν μπορεί ουτε ο διαχειριστής να τις δει; Δεν μας είπες επίσης πώς όλα τα ονομάτα ταυτίζονται με το φάντασμα που φαντάζεσαι. Ξέχασες να πεις για τον Γιώργιο απο τον Πολυγυρο και για τον Οδυσσέα. Και θα όλο θα μεγαλώνει η αλυσίδα αυτή στο μυαλό του Mισα, θα προστεθούν και ο Γιάννης, ο Γιωργος, ο Περικλής, ο Κώστας, ο Μανώλης, ο Χαράλαμπος, ο .. ο .. ο .. ... και όλο και θα αυξάνεται η αλυσίδα μέχρι να μας πείσει ότι όλος ο κόσμος είναι ένας άνθρωπος που αποσυνδέεται και επανασυνδέεται. Κρίμα Μίσα. Απο το κακό στο χειρότερο πάει το μυαλό σου. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Misha όπως εσυ τον ειρωνευεσαι για διευθυντη παρθεναγωγείου, κάτι που δεν ειναι και κακο, αυτός μπορει να σε πει ότι κανεις σαν ο καλυτερος διευθυντης οίκου ανοχής της Βενεζουελας. Δεν σε παιρνει να μιλας οταν τα εχεις κανει θαλασσα.

Ανώνυμος είπε...

Επιτρέψτε μου να παρέμβω λίγο στο διάλογο σας για τις ανακρίβειες που λέγονται, πληροφορικού περιεχομένου.
1η παρατήρηση. Misha το 94.66 είναι της otenet, την οποία έχουν χιλιάδες κόσμος, όλα υπόλοιπα νούμερα αλλάζουν συνεχώς, και δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι ο ίδιος ή άλλος χρήστης.
2η παρατήρηση. Spamming δεν λέγεται το να αφήσεις 1 ή 2 ή ή 10 σχόλια. Αλλά να στέλνεις μαζικά και ενοχλητικά εμαιλ. Σε κάθε άλλη περίπτωση έπρεπε στην φόρμα που καταθέτεις τα σχόλια να διευκρινήζεις ότι απαγορεύεται πέρα των 1 ή 2 ή χ σχολίων για κάθε άτομο και τα υπόλοιπα θεωρούνται spam. Με λίγα λόγια ακόμα και αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί σου ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο, πάλι δεν λέγεται spamming αυτό, αλλά κατάθεση σχολίου.
Και τέλος απο την λογική αυτό. Το "αναγνώστης" ή "όχι στη χυδαιότητα", ή "σεμνότητα" είναι φανερό ότι τα ονόματα αυτά είναι τίτλοι και όχι ονόματα. Ο "όχι στη χυδαιότητα" μπορεί να είναι ο "σεμνότητα" ή "ο αναγνώστης", εκτός και αν ρητώς έχουν αποκλείσει ότι δεν είναι. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ MISHA : ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ.

ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ!!!!!

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ!!!!

ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΥΣΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ MISHA!

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη τροφή σε μια αρωστημενη ψυχοπαθολογία που είναι η περίπτωση που λέγεται Misha και η καλύτερη τροφή για την ηλιθιότητα του είναι ότι συνεχίζουμε να γράφουμε για τις μπαρόλες που κάνει ή γράφει ...δεν βλέπεται πως μας έχεις όλους γραμμένους στα όσα γράφουμε για αυτόν; Και ότι απαντά σε χώρο που έχει εκείνος τον πρώτο λόγο ,απλά γατί θέλει να εξασφαλίζεται η συνεχεία της πονηρίας του;
Αναρωτιέμαι γιατί συνεχίζουμε αυτό το παιχνίδι ,δεν έχει νομίζω νόημα ,όπως δεν έχει νόημα να κάνεις κουβέντα με ανισσόροπο άνθρωπο.
Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που γνωρίζω που έχουν ταυτίσει την εικονική πραγματικότητα του ιντερνετ με την αληθινή ζωή που ζούμε.
Απλά στην περίπτωση του έχει και το μανδύα της πίστης και για αυτό είναι πιο επικίνδυνος και θανάσιμα εγωπαθής.
Αφήστε τον στην μοναξιά της πλάνης του και στο έλεος του Θεού …

Ανώνυμος είπε...

Κάθε λογικός άνθρωπος δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει με τον ανώνυμο μας 3:40μμ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 3:40μ.μ.! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΜΕ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ 100% ΤΟ POST ΣΟΥ.

Σταύρος είπε...

ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ (3:26 και 3:40) ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ Ο Λ Α

ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΜΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΨΥΧΗ.

Related Posts with Thumbnails