Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΟΙ ΓΥΜΝΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΙΡΕΣΗ "ΓΥΜΝΗ ΤΗ ΚΕΦΑΛΗ"


Oι Επίσκοποι, κυρίως, που υπέγραψαν την παραληρηματική "Ομολογία Πίστεως", έχουν τεράστια ευθύνη γι' αυτή τους την ολωσδιόλου άστοχη - τουλάχιστον - ενέργεια. Και φυσικά δεν θα ...ξεμπερδέψουν έτσι εύκολα με τους φανατικούς που υποστηρίζουν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ από κει που ήταν το "ίνδαλμα" του "αντι - οικουμενισμού" τώρα ...αποτειχίζεται, γιατί δεν κάνει όλα τα χατήρια των "κυρίων - μη αιρετικών" (άπαγε!) και δεν κόβει, όπως επιθυμούν διακαώς, το μνημόσυνο του Οικουμενικού Πατριάρχου και όποιων άλλων θέλουν, σύμφωνα με τη λίστα προγραφών τους!

Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι κατ' ουσίαν οι αιρετικοί! Γι' αυτούς οι άλλοι είναι "παναιρετικοί, εκτός Εκκλησίας, προδότες, άξιοι καθαιρέσεως, μη μνημονευτέοι" κ.ο.κ. Ποιοι είναι αυτοί που θέτουν δυναμίτιδα στα θεμέλια της Εκκλησίας και εισάγουν αφρόνως και με περισσή θρασύτητα μανιχαϊσμό πρωτόφαντο και εγείρουν αξιώσεις διαβολικές;

Το να πουν τη γνώμη τους, το ξαναλέω, είναι δικαίωμά τους και το προασπίζομαι. Το να ζητούν καθημερινά καθαιρέσεις και διακοπή μνημοσύνου και τα συναφή είναι μια παράνοια και θα πρέπει να στηλιτεύεται.

Οι ιερείς και μοναχοί που υπέγραψαν την "Ομολογία Πίστεως" πήραν την ευλογία του Επισκόπου τους; Μάλλον όχι. Έδρασαν αυτοβούλως, επικαλούμενοι την "συνείδησή" τους, όταν σε άλλα θέματα είναι οσφυοκάμπτες απέναντι στον Δεσπότη τους.

Άλλη σχιζοφρένεια!...

Και δεν υπάρχει τέλος...


Σ' αυτούς που θεωρούν ότι "οι άλλοι" κηρύσσουν την αίρεση "γυμνή τη κεφαλή" αφιερώνω τον πίνακα Nudo disteso του A. Modigliani.



28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ -ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ -ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ- ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ -ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΑΓΙΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ, ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΕΠΑΝΩΚΑΛΛΥΜΑΥΧΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΓΑΜΟΣ, ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΕΥΩΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΞΗΡΧΕ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΟΛΩΝ;- ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΕΠΙΣΚΟΠΟ;;;; ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ;;;; ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ! ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ! ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ -ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ- ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΣΘΕ ΜΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ ΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ, ΕΝ ΑΓΙΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ, ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΜΗΣ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ!

sindesmos είπε...

Καλά παντού μέσα είσαι;
Και την πάτησε κι ο misha μαζί σου!!!!

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1024744972657237101&postID=6172003811011999916

Συμφωνούμε με τον εκλεκτό Παναγιώτη Σημάτη!

Απο την άλλη απορούμε πώς κοινοποιεί την απάντηση του, στον MISHA σε άνθρωπο που φιλοφρονεί τον Π.Ανδριόπουλο, δημοσιεύει αισχρές φράσεις και τραγούδια αισχρών τραγουδιστριών σε sites του, και δικαιολογεί τις αναίσχυντες και αισχρές φωτογραφίες και εικόνες του Ανδριόπουλου, τάσσεται θερμός υπερμαχος της ομοιοπαθητικής, και πολλά άλλα.

Τα γνωρίζει άραγε όλα αυτά ο Π. Σημάτης;

sindesmos είπε...

ΩΡΕ ΜΙSHA ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ!
ΓΛΕΝΤΙΑ!

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1024744972657237101&postID=5052979685235221708


Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Επειδή φαίνεται η ιστοσελίδα του Misha και έτσι με τον τρόπο αυτό την διαφημίζει. Επειδή και η ιστοσελίδα του, και το forum του περιέχουν και πράγματα αλλότρια του ορθόδοξου ήθους γι' αυτό προς ενημέρωση και προστασία των αναγνωστών σας, θα τα επισημάνω.

Ο Misha εμφορείται από αντιλήψεις που δεν συνάδουν με το ορθόδοξο ήθος, ούτε και με την διδασκαλία της Εκκλησίας. Μερικές από αυτές είναι:

α. Υποστηρίζει, διαδίδει και διαφημίζει την ομοιοπαθητική. Είναι θερμός υπερασπιστής της.

β. Στις σελίδες του και στο forum του, περιέχει και χυδαιότητες εντελώς αναρμόδιες για το ήθος το χριστιανικό. Λέξεις, φράσεις και υπονοούμενα χυδαία και ανήθικα. Αλλά αναρτά και ηχητικά κομμάτια απο την τραγουδίστρια που άδει αισχρότατα τραγούδια, την Δόμνα Σαμίου. Όλα αυτά λοιπόν είναι αγνά και άγια για τον Misha!!!

γ. Έχει σχέσεις φιλικές με τον Π.Ανδριόπουλο και του στέλνει και "χρόνια πολλά" παρ' όλες τις φοβερές, ανήθικες, αιρετικές και βλάσφημες απόψεις του. Δεν μπορεί απο την μια να αγωνίζεται για την Ορθοδοξία και απο την άλλη να φέρεται με φιλικό τρόπο σε άνθρωπο που καταστρέφει ψυχές με τις απόψεις του.

δ. Συνηγορεί και υποστηρίζει τις απίστευτα αισχρές και χυδαίες εικόνες που αναρτά ο πατρινά Ανδριόπουλος. Μερικές από τις οποίες είναι και φοβερά βλάσφημες!
Και θεωρεί την αισχρή σελίδα του, ως έχουσα υψηλή αισθητική. Δεν τον πειράζουν τα γυμνά δηλαδή! Τα γυμνά κατα τον ΜISHA είναι σεμνά! Και παραλληλίζει τις αισχρότητες των φωτογραφιών και εικόνων που αναρτά ο Ανδριόπουλος με τις ιερές εικόνες που εικονίζουν τον άγιο Ονούφριο ή την αγία Μαρία την Αιγυπτία!!!!! (κοιτάχτε το σχόλιο του εδώ: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=906949147109519547&postID=4502013972296007500&isPopup=true, αφού πρώτα κοιτάξετε πολύ καλά την όλη σελίδα http://panagiotisandriopoulos.blogspot.com/ ,για να διαπιστώσετε τί ρυπαρότητες φιλοξενούνται στην εν λόγω κατάπτυστη σελίδα και οι οποίες χαρακτηρίζονται απο τον misha ως υψηλής αισθητικής!!!!

Πολύ σωστά γράφτηκε σε σχόλιο: "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει".

Ακόμα και σήμερα τα δαιμόνια της χυδαιότητας δεν αφήνουν τον κάτοχο του ιστολογίου και τον παρότρυναν να συνεχίζει τις αισχρότητες αυτές, κάτι που έκανε.
Ας τον χαίρεται ο Misha!

Λοιπόν για να τελειώνουμε, έτσι δεν μπορεί να διεξαχθεί αντιοικουμενιστικός αγώνας. Αυτοί -mishas και οι όμοιοί του- βλάπτουν και δεν ωφελούν στον αντιοικομενιστικό αγώνα.

Ανάπαυση αισθανόμαστε στο παρόν ιστολόγιο, που χαρακτηρίζεται από ορθόδοξο πνεύμα. Το πνεύμα της παρρησίας, της σεμνότητας, της νηφαλιότητας αλλά παράλληλα και της θαραλλέας ομολογίας της Πίστεως.

19 Αύγουστος 2009 5:11 μμ

Ανώνυμος είπε...

δεν μας παρατατε ρε παιδιά με τις μονομανίες σας. γιατι να μνημονευουνε τον πατριάρχη; δεν βλέπετε τοους τρόπους που μετέρχεται για να κρατήσει το "θρόνο" του και να παίζει τον παράγοντα στις πλάτε αμς της Ελλαδίτσας που δεν χωνεύει κιολας.
Δεν ειδα κανένα σχόλιο στην ανάρτηση του ιστολόγου που τον δείχνει αγκαλίτσα με τον Ερντογάν... και μη πειτε τίποτα αλλο απο τη λέξη σκοπιμότητα


Δ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις Παναγιώτη:
"Οι ιερείς και μοναχοί που υπέγραψαν την "Ομολογία Πίστεως" πήραν την ευλογία του Επισκόπου τους;"

Δηλαδή οι κληρικοί πρέπει να είναι φερέφωνα των επισκόπων. Και γιατί υποτιμάς τη "συνείδηση" των ιερέων; Αλλά και κάτι ακόμη: Ας υποθέσουμε πως ένας επίσκοπος διδάσκει αιρετικά. Αν ο κληρικός που υπάγεται σε αυτον παίρνει για όλα την άδεια από τον επίσκοπο του, τότε ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεφύγει και εκείνος (και το ποίμνιό του) από την αίρεση.
Τι δεσποτοκρατεία είναι αυτή που προβάλλεις; Και γιατί όλοι πρέπει να υποκλινόμαστε στους επισκόπους και στον Πατριάρχη, αν μάλιστα διαπιστώνουμε παρεκκλίσεις σε θέματα Πίστεως;
Ο άγιος Κύριλλος έλεγχε τον Νεστόριο, την εποχή που ο άγιος ήταν ακόμη λαϊκός και ο Νεστόριος Πατριάρχης Κων/πόλεως! Δεν δίσταζε ο άγιος να ελέγξει τον αιρετικό Πατριάρχη, ούτε "πήρε την ευλογία του". Έτσι η Εκκλησία οδηγήθηκε στην Γ΄Οικ. Σϋνοδο και την καταδίκη του Νεστορίου και της αίρεσής του.

Μην ονομάζεις επίσης εύκολα και απερίσκεπτα "άστοχη ενέργεια" την υπογραφή επισκόπων στην Ομολογία Πίστεως. Κάθε επίσκοπος οφείλει να έχει γνώμη και φωνή. Αλλιώς ας καταργήσουμε τη Σύνοδο κι ας δεχτούμε το ορθόδοξο πρωτείο του ορθόδοξου Πάπα Βαρθολομαίου!

Είχον και άλλα ειπείν σοι (περί των καλλιτεχνικών σου ανησυχιών) αλλά περί τούτων σιωπήσομαι, αναμένων την μετάνοιάν σου... Της οιήσεως αδελφή είναι η πορνεία. Ο νοών νοείτω.

Γιωργος απο Πολυγυρο είπε...

Ανδριοπουλε, εισαι ψυχασθενης και η παρεα σου επισης.
Δεν επρεπε να γινης θεολογος αλλα τρελολογος.
Εισαι ασχετος και ανικανος να κατανοησης την ορθοδοξη πιστι και ζωη.
Εισαι αξιοθρηνητος.

Αντώνης είπε...

ρε πόσα τρελοκομεία χρειάζονται για να χωρέσουν τους φανατικούς;;;; έχει φτάσει ο δρόμος στο τέλος πια με την ομολογία πίστεως και έμειναν δυο επιλογές ή να την αποσύρουν όσοι την έγραψαν στην αρχή και μετανοήσουν ή να πάνε όσοι την υπέγραψαν στους ΓΟΧ ίδια πίστη έχουν ας ενωθούν για να μπορέσουν να φροντίσουν και λιγάκι για τα της σωτηρίας των ψυχών τους. χρειάζονται λίγη γαλήνη ας τη βρουν όπου να ναι και στο βουδισμό, και τους εγγυώμαι ότι θα τους σώζει ο Θεός.. αρκεί να ησυχάσουν

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη μπράβο σου . Γράφεις : "Το να πουν τη γνώμη τους, το ξαναλέω, είναι δικαίωμά τους και το προασπίζομαι. Το να ζητούν καθημερινά καθαιρέσεις και διακοπή μνημοσύνου και τα συναφή είναι μια παράνοια και θα πρέπει να στηλιτεύεται" !
Με άλλα λόγια έχουν δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους σε όλα τα θέματα εφ΄ όσον εντάσσονται στον κατάλογο των θεμάτων που εσύ επιτρέπεις :
Είσαι απίθανος προασπιστής της ελευθερίας του λόγου !!!

Αν κάποιος σε κατηγορήσει για φασίζουσα και ταλιμπανική, αλλά "υπερπροοδευτική", νοοτροπία πές μου να τον τιμωρήσω και να τον κλείσω σε ψυχιατρείο διότι όπως λες "είναι μια παράνοια και θα πρέπει να στηλιτεύεται" ...
Στα γράφω αυτά όχι για να σε στενοχωρήσω, γιατί ξέρω ότι εσύ δε στενοχωριέσαι με τέτοια ...
Που τέτοιες ευαισθησίες ...

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το πρόβλημα είναι πως από τότε που έπαψε το κυνήγι των κουμουνιστών και του κουμουνισμού ξεκίνησε το κυνήγι των οικουμενιστών και του οικουμενισμού. Αυτοί οι τυπίσκοι δεν μπορούν αν δεν κυνηγούν κάποιον, πρέπει πάσα θυσία να έχουν μπροστά τους έναν εχθρό, φανταστικό ή πραγματικό δεν έχει σημασία, αρκεί πάντως να κυνηγούν κάποιον για αποδεικνύουν ότι πιστεύουν αληθινά. Πάλι καλά που έκλεισε η Γιάρος κ.λ.π. γιατί θα ζητούσαν να στείλουν εκεί όλους τους μη ζησηκόφρονες, κατα το εθνικόφρονες!!!!

Ανώνυμος είπε...

@Δ.Γ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ! ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΙΝΩΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ! ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ.... ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ Α ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ....... ΕΑΝ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΝΕΣ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΠΑΡΟΤΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΤΑΥΤΑ......

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4:52 μμ
με συγκίνησες όταν έγραψες ότι "βλέπεις αποχή του Φαναρίου από την πολιτική και τους πολιτικούς του κόσμου τούτου".
Συγκινήθηκα γιατί προφανώς είσαι αόματος και δεν βλέπεις.
Όχι τίποτα άλλο αλλά γράφει κάτι ενδιαφέροντα η Αντωνιάδου στο ΒΗΜΑ βλ. αναδημοσίευση στον misha.
Γιατί η στραβωμάρα κάνει κακό ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 5:02

ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΟΛΑ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑΜΕ...

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ...

ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ("ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΗΤΑΝ ΚΙ΄ ΕΚΕΙΝΗ...) ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ...

a

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ, ΑΓΑΠΗΤΕ a, ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ! ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙΣ! ΟΥΤΩΣ ΕΠΡΑΤΤΕ Η Α.Σ. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ! ΗΡΝΕΙΤΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΑΛΛΥΜΑΥΧΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΙΕΡΕΩΣ(ΕΓΓΑΜΟΥ) ΕΞΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ -ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΕΥΟΝΤΟΣ ΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

20 Αύγουστος 2009 7:10 μμ

ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΓΑΠΗΤΕ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ Η ΜΟΜΦΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΕΩΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ! ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ..... ΕΙΡΗΣΘΩ ΔΕ ΕΝΑ ΠΑΡΟΔΩ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΠΟΛΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΘΟΝΤΕΣ ΔΙΑΒΙΟΥΝ....... ΑΛΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΧΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ..............!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

σιγα τώρα μη πιστέψουμε οτι δεν υπάρχουν σκοπιμότητες στις πράξεις του Βαρθολομαίου. Επιτέλους ειστε τυφλοί; και ολοι εσεις οι αλλοι ειστε αστείοι που ασχολείστε με τα αμφια του οποιου τελος πάντων παπα, επισκοπου ή αρχιμανδρίτη. ποιος μωρε απο τους εκκλησιαζόμενους προσέχει αυτες τις σουπερ λεπτομέρειες;

Δ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 21 Αύγουστος 2009 12:05 πμ
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου : «ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ Η ΜΟΜΦΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΕΩΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ!»

Η ενασχόλησή του είναι με τα πολιτικά του … Νέου Κόσμου…
Να δεις πως το λέει αυτό ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στην Πόλη κ. Ντ. Αρνέτ : ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης είναι «ο καλύτερος δικηγόρος θεμάτων στα οποία οι ΗΠΑ αποδίδουν τεράστια σημασία».

Μην ξεχνάς άλλωστε και τη φράση του Παναγιωτάτου ότι το Οικουμενικό Πατριαρχείο και οι ΗΠΑ υπηρετούν τα ίδια ιδανικά.
Βέβαια δε σε έπεισα.
Εσύ τα ίδια θα λες περί μη αναμείξεως στα πολιτικά του κόσμου τούτου…
Καλό είναι να δεις το άρθρο της Αντωνιάδου στο misha.

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί δείχνουν να είναι τόσο βλαμμένοι ή τόσο βολεμένοι που δεν βλέπουν την μύτη τους.

Ο Αθηναγόρας επελέγη για την θέση του Πατριάρχη από τον ίδιο τον Τρούμαν και πήγε στο Φανάρι με το προεδρικό αεροσκάφος των ΗΠΑ.

Ο Αμερικής Ιάκωβος ήταν γνωστός για τις διασυνδέσεις του με το αμερικάνικο κατεστημένο και την ΣΙΑ .Πασίγνωστα τα πρωτοσέλιδα με τον πηχιαίο τίτλο «CIAκωβος».

Για ανάλογες διασυνδέσεις καυχάται ο εκ των στενοτέρων συνεργατών του κ.Βαρθολομαίου, πρωτοπρεσβύτερος Καρλούτσος.

Κατά τα άλλα το Φανάρι απέχει από την πολιτική!!!!
Ναι, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΑ ΚΥΡΙΟΙ! ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΚΚΟΣΜΙΚΕΥΜΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

@ 9:32
Ξανασκέψου αυτό που έγραψες.
Μην είσαι όμως μπροστά σε καθρέφτη, γιατί δεν φταίει ο ... καθρέφτης τίποτα ...
Ένας "εκκοσμικευμένος", αλλά΄άνευ παρωπίδων.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς Παναγιωτάκη μου την Θεολογία την έμαθες ανάποδα.Ο Επίσκοπος εκφράζει την συνείδηση του Λαού και του Κλήρου, όχι ο λαός και ο κλήρος την συνείδηση του Επισκόπου.

Γιωργος απο Πολυγυρο είπε...

Ειχα δικηο ή οχι;
Ειδες που σου έγραψα Ανδριοπουλε οτι εισαι ψυχασθενης και εσυ και οι φιλοι σου;
Δωσε σε ψυχιατρο τα παραπανω λεγόμενα απο τους συνοδιτες σου και θα παρης τα αναλογα ψυχογραφηματα τους.
Καλα εκανες και τοριξες στις μουσικες, λενε οτι οι μουσικη γιατρευει ακομα και ψυχασθενεις.
Τους θεολογικα αθεραπευτους ποιος θα τους γιατρεψη;
Σαν εσενα;

Ανώνυμος είπε...

Θεολόγοι οικουμενιστές και αντιοικουμενιστές:
Πέρα από το γέλιο που μου προκαλούν τα σχόλιά σας και οι φιλοφρονήσεις σας, τώρα καταλαβαίνω γιατί οι Θεολογικές σχολές έχουνε πιάσει πάτο και μπαίνουν ή έμπαιναν μέχρι πρόσφατα σ΄αυτές υποψήφιοι με βαθμό κάτω από τη βάση.
Σοβαρευτείτε ρεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε και δεν φόρεσε επανοκαλύμαυχο ο νυν Πειραιώς! Που ακούστηκε Πρωτοσύγκελλος Αρχιεπισκοπής έγγαμος; Έφθασε στο σημείο στη χειροτονία του Μεσσηνίας να μπει μπροστά και από τον Αρχιγραμματέα! Η δικαιολογία; Ήταν λέει Αρχιγραμματεύων!!! Το μεγαλύτερο λάθος Χριστόδουλου!

sindesmos είπε...

Se parakolouthoun agrypnoi


http://apotixisi.blogspot.com/2009/08/normal-0-false-false-false_23.html#comments

Ανώνυμος είπε...

Τα κοπέλια του λατινόφρονα πατριάρχη ο Παπαχρήστου και ο Ανδριόπουλος γιατί δεν βάζουν κάτι για τον Κοσμά τον Αιτωλο;
Μάλλον τους προκαλεί αηδία ο αντιλατίνος Αγιος Κοσμας.
Αυτοί προτιμούν τις μουσικές των "παρδαλών" ο ένας και τους Λυκοφαναριωτες ο άλλος.
Δεν ειδατε πόσες μέρες είχε το άρθρο εναντίον του Κυρίλλου που κάποιος ουνίτης Ρωσος τον ονόμαζε "Μεγα Ιεροεξεταστη";
3 Ολοκληρες μέρες.
Είδατε πόσο συμπαθούν τον αντιφαναριώτη Κυρριλλο;
Τους καθεται στο στομαχι.

23 Αύγουστος 2009 5:25 μμ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΕ;
ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΥ;

noname είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Προς pelekano 92:αισθητά βελτιωμένο από γραμματικής πλευράς το τωρινό σου σχόλιο σε σχέση με άλλο προηγούμενο.Εύχομαι να μάθεις και λίγη ιστορία,γιατί μάλλον έχεις μεσάνυχτα, αναφορικά με τον Καντιώτη και τις οργανώσεις και θα σαι μια χαρά!

noname είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Related Posts with Thumbnails