Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ, ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ



Oι πρώτες φωτό, της φίλης Όλγας Νικολαΐδου, από την χθεσινοβραδινή εμφάνιση του Πολύτροπον στην Αθήνα. Ήταν μια συγκινητική βραδιά για όλους μας, κοινό και συντελεστές. Και βέβαια πολύ τιμητικό για μας να έχουμε ακροατήριο τον οικοδεσπότη καθηγητή Κώστα Μπέη, την κ. Αθηνά Κακούρη, τον δάσκαλο Μανόλη Χατζηγιακουμή, την διάσημη πιανίστα Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου, τον Αντώνη Βασιλάκη, τον μαέστρο των φοιτητικών μας χρόνων στην χορωδία του Πανεπιστημίου Αθηνών, τους εκδότες Εύη Βουλγαράκη και Δημήτρη Πισίνα (Μαΐστρος), τον γνωστό τσελίστα Στέλιο Ταχιάτη, τον δημοσιογράφο Νίκο Παπαχρήστου, φίλους απ' τα παλιά, αλλά και νέα παιδιά από την Πάτρα και την Αθήνα.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους φίλους συνεργάτες για την εξαιρετική συμμετοχή τους, αλλά και τους ακροατές μας για την άψογη συμπεριφορά τους καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας και για το θερμό τους χειροκρότημα.
Με την αγαπημένη φίλη Δάφνη Πανουργιά και τον πολύτιμο πιανίστα μας Τάσο Σπηλιωτόπουλο είπαμε στο τέλος Τα λουστράκια των Μάνου Χατζιδάκι - Νίκου Γκάτσου, απολαμβάνοντας τη ζεστασιά των θεατών μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για αυτές σου τις δραστηριότητες σε συγχαίρω και σου ευχομαι παντα επιτυχίες.

Δ.Γ.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη,

Τις ωραίες αυτές εκδηλώσεις θά πρέπει να τις προαναγγέλεις καί από την "Ιδιωτική Οδό" για να τις απολαμβάνουν και όσοι από τους μη μυημένους θέλουν. Ο Ταταυλιανός.

Όλγα Νικολαϊδου είπε...

Αγαπητέ Ταυταλιανέ,

Μάλλον δεν είσαι μυημένος και τακτικός αναγνώστης ούτε της Ιδιωτικής Οδού! Υπάρχει σχετική ανάρτηση από 28/5.

Το Νιχώρι στην επίθεση...

Related Posts with Thumbnails