Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΥ - ΓΑΖΑ: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!


Τρίτη, Ιανουάριος, 09, απόγευμα
Τίποτε δεν με απασχολεί αυτόν τον καιρό εκτός από τη Γάζα...
Ξυπνάω για να διαβάσω για τη Γάζα, κοιμάμαι μετά που σταματάνε τα πρακτορεία να μεταδίδουν για τη Γάζα. Και εν τω μεταξύ παρακολουθώ τα αναλυτικά άρθρα που σχολιάζουν τη γενοκτονία των Παλαιστινίων στη Γάζα.
Με συγκλονίζουν η βία και η βαρβαρότητα των σιωνιστών! Πιο πολύ με συγκλονίζουν οι απάνθρωποι άνθρωποι που σχολιάζουν ή περιγράφουν αυτήν την γενοκτονία ως «τιμωρία»! Πώς φωτίστηκαν και είδαν «τιμωρία»; Πώς τους πέρασε, στους σιωνιστές, από το «μυαλό» ότι «τιμωρούν» τον Παλαιστινιακό λαό; Η ιδεολογική τους αυταπάτη ως εκλεκτό έθνος του Θεού φέρνει τέτοιο αποτέλεσμα. Σκασίλα μου τι πιστεύουν! Όσοι σιωνιστές και εκσιωνισμένοι κι αν μουρμουρίζουν πάντα, δεν με εκπλήσσουν. Με εκπλήσσει όμως η απροσεξία πολλών που υιοθέτησαν αυτή τη λέξη και την παπαγαλίζουν παντού! Η απροσεξία δεν επιτρέπεται από τους καθοδηγητές του κόσμου, είτε δημοσιογράφοι είναι, είτε πολιτικοί. Εδώ βλέπω γενοκτονία, εγκλήμα ατιμώρητο εκ μέρους των σιωνιστών, και όχι τιμωρία.
Με συγκλονίζουν επίσης όσοι μιλάνε για «νίκη» των σιωνιστών. Βέβαια ο πόλεμος για τους σιωνιστές είναι χαμένος! Κερδίζουν, δυστυχώς, μόνο την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού. Οι σιωνιστές έθεσαν στόχους την εξόντωση της Χαμάς, και την παρεμπόδιση των ρουκετών της. Και όμως η Χαμάς ως λαϊκή αντίσταση και ιδεολογική οντότητα είναι αδύνατο να αφανιστεί και δή με τα όπλα. Και οι ρουκέτες ακόμα φωτίζουν τον αεί σκοτεινό σιωνιστικό ουρανό. Όμως το πρόβλημα είναι οι ψυχές που πηγαίνουν άδικα, αυτό σκέπτομαι πιο πολύ. Ολόκληρος στρατός με πάσης φύσεως όπλα, πρωτίστως απαγορευμένα, μάχεται επί 18 μέρες, και μετά από 2 χρόνια αποκλεισμού του Παλαιστινιακού λαού, για να κατακτήσει 360 τετραγωνικά χμ. Και ύστερα ακούω τη λέξη «νίκη»! Για ποιά «νίκη» τολμάει να μιλήσει κανείς; Ας κερδίσουν την γενοκτονία, ας μας πάρουν τη ζωή που μας έδωσε ο Θεός, αλλά δεν πεθαίνουμε. 60 χρόνια δεν πεθαίναμε! Ούτε και τώρα πεθαίνουμε.



Με συγκλονίζει, αδικαιολόγητα, η σιωπή των κυβερνήσεων του πετρέλαιου - όχι θέρμανσης, αλλά βλαχοποίησης! Οι προδότες του εαυτού τους, και όχι του ελεύθερου πολιορκημένου Παλαιστινιακού λαού, συμμετέχουν στην γενοκτονία! Διότι αναρωτιέμαι, αν θέλουν και αυτοί να αποτελειώσουν τη Χαμάς ας ανοίξουν τα περάσματα. Έτσι σύμφωνα με τις αυταπάτες τους, φεύγουν οι άμαχοι, «απογυμνώνεται»- πάντα όπως πιστεύουν αυτοί- η Χαμάς και τότε χαλάλι τους να τη αποτελειώσουν όπως γουστάρουν. Ύστερα επιστρέφουν οι άμαχοι στο χαμένο τους παράδεισο. Αυτό λέγει η λογική μου, θα τολμήσω να πω, και η κοινή λογική. Αλλά γιατί δεν το κάνουν; ...
Γενοκτονία! Γενοκτονία! Γενοκτονία!
Με συγκλονίζει ότι όλος ο πλανήτης είναι υπέρ του Παλαιστινιακού λαού, πλην των κυβερνήσεων! Οι πετρελαϊκές κυβερνήσεις είναι χαμένες και δεν με απασχολούν. Η Ελλάδα όμως τι περιμένει από τους σιωνιστές και ίσως να κάνει το ταχυδρόμο των ΗΠΑ σ’αυτούς; Θέλει στήριξη κατά της Τουρκίας; Από τους σιωνιστές; Σκέφτηκε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων; Κάτι δεν πάει καλά εδώ...
Με συγκλονίζει ότι οι πολιτικοί είναι, σχεδόν παντού, όπως μου είπε χθες ένας φίλος, «κάτω από το μέσο πολίτη». Δεν πιστεύω στο μέσο πολίτη, το δέχομαι όμως για να μετρήσω τους πολιτικούς. Όσοι υποστηρίζουν τους σιωνιστές, ξέρουν την ιστορία της οργάνωσής τους; Ξέρουν για την περίφημη φαμίλια Rothschild, το Herzl, το Nehemiah Rabin και τους υπόλοιπους τρομοκράτες; Είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρουν τίποτε. Γιατί όποιος ξέρει προστατεύει τον εαυτό του τουλάχιτον, από τους τρομοκράτες απογόνους τους.
Η Γάζα με διδάσκει πολλά, με μυεί στην βαθιά ανθρώπινη συνείδησή μου, τη συνείδηση ενός δημοκρατικού ανθρώπου που απεχθάνεται τον σιωνισμό και τον πολύπλευρο φασισμό του!


Προμηθεύς

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Προμηθεύς είμαι ο Ρατσιστής π.συμφοιτητής σου....Πολύ καλό το άρθρο σου συμφωνόαπόλυτα...Οι Σιωνιστές πίσω από όλα αυτά..
Αν θυμάμαι καλά άκουσα σε ένα σταθμό μάλλον της εκκλησίας πρέπει να ήταν ζάπινκ έκανα, που έλεγε ότι εκείνη η περιοχή είναι καταραμένη διότι οι απόγονοί τους είχαν πει τότε με τον Χριστό το αίμα ν απέσει σε εμάς και στα παιδιά μας...Δεν κέφω...Το άκουσα και στο λέω να μου πεις την γνώμη σου. Παντως τα λες καλα, αν και ξένος...

Ανώνυμος είπε...

πλάκα κάνεις! Αγαπητέ Ρατσιστέ συμφοιτητή, τι περιμένεις να πω για κατάρες και κουταμάρες; μυαλό να έχουμε και όλα τελειώνουν..
για τα καλά λόγια, ένα ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ ΜΠΡΑΒΟ.
Ο ΣΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Τα όσα έχουν πάθη από τους παλαιστινίους τρομοκράτες οι Ισραηλίτες γιατί το αποκρύπτεις; επιτέλους και το κράτος του Ισραήλ θέλει την ησυχία του και επιδιώκει την ειρήνη την οποία προκλητικά εμπαίζουν οι τρομοκράτες παλαιστίνιοι.

Ανώνυμος είπε...

έχεις δίκιο αγαπητέ σχολιαστή 9:17! είχα πεί να αναφέρω ότι αιτία αυτής της κατάστασης είναι η αναγνώριση του ψευδοκράτους. το πρόβλημα των Παλαιστινίων δενν είναι με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ως πιστοί μιας άλλης θρησκείας, το πρόβλημα είναι με την ιδεολογία πάνω στην οποία ιδρύθηκε το ψευδοκράτος. είναι κατοχή, και ως εκ τούτου πολεμάται από την αντίσταση, που είναι και Χαμάς και άλλες αριστερές οργανώσεις. δεν θέλω να κάνω ιστορικό κείμενο, ήδη κυκλοφορούν πολλά. Δες τα παρακαλώ, θα βρεις αρκετά στο ιστολόγιο: www.athanatos.blogspot.com
είδες χτες το Κουτί της Πανδώρας στο Αλφα;
για το τελευταίο που λες δες και αυτό το άρθρο:
http://www.guardian.co.uk/world/2009/jan/07/gaza-israel-palestine
είμαι ανοιχτός να συζητήσουμε, απλά δες αυτά που παρέθεσα και ψάξε για τα ονόματα που ανέφερα στο κείμενο.

Ανώνυμος είπε...

ζητώ συγγνώμη, το ιστολόγιο είναι το εξής:
http://athanatos.pblogs.gr

Ανώνυμος είπε...

Άκουσα ότι οι λεγόμενοι ''ορθόδοξοι'' εβραίοι πιστεύουν ότι στην παλαιά διαθήκη είναι καταγεγγραμένες κάποιες περιοχές ως ''θεόσδοτες'' γιαυτούς, μαζί με τη γενικότερη θεωρηση ότι είναι περιούσιος λαός. Και απο τετοιες ιδέες αντλούν τον φανατισμό και την επιθετικότητά τους. Δεν ξέρω, εγώ προσωπικά έχω μια επιφύλαξη πλέον για την παλαιά διαθήκη -όχι για όλα όσα αναγράφονται εκεί, αλλά ότι ενδεχομένως κάποια χωρία να είναι εμβόλιμα ως προπαγάνδα.

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραίο το σχόλιο σου 2:57! μου δίνεις την αφορμή να ξεκαθαρήσω ένα μεγάλο θέμα, ίσως να γράψω πιο μετά μια αναλυτικότερη επιχειρηματολογία. στο διαθρησκειακό διάλογο με τους εβραίους συζητιέται το Παλαιστινιακό. η θέση των ορθοδόξων είναι πάντα ότι η Παλαιά Διαθήκη δεν καταγράφει την Ιστορία του εβραϊκού λαού, αλλά η σχέση του με το Θεό. και ο εβραϊκός λαός ήταν λαός του Θεού γιατί ο Θεός το επέλεξε αυτό, και όχι επειδή είναι από καλύτερη φυλή, ή κάτι άλλο. γι'αυτό το λόγο η Π.Δ. έχει και προφητείες και ψαλμούς και άλλα είδη έργων και όχι μόνο ιστορικά έργα, αυτό για να καταγράφει τις διάφορες πτυχές της σχέσης του λαού με το Θεό. η Π.Δ. δεν ερμηνεύεται ως έπαινο στο εβραϊκό λαό έχει και "απειλές" του Θεού για τα παραπτώματα αυτού του λαού.
οι προφητείες που αναφέρονται στην επιστροφή του εβραϊκού λαού γράφηκαν πριν και μέσα στις δυο αιχμαλωσίες στη Βαβυλώνα. άρα πραγματοποιήθηκαν, και τέλος. οι προφητείες, όπως και όλα τα κείμενα, ερμηνεύονται στο πλαίσιο τους, είτε ιστορικό είτε κοινωνικό κλπ.. οι προφητείες δεν είναι ανοιχτές στο αιώνιο.
θα προσθέσω εγώ και κάτι άλλο, η Π.Δ. τρόπον τινά αντανακλά δυο φωνές του Θεού και του εβραϊκού λαού, λείπουν και τα κείμενα των Παλαιστινίων! οπότε η Π.Δ. δεν μπορεί να αποτελέσει βάση πάνω στην οποία να βρεθεί λύση για το παλαιστινιακό. οι φανατικοί εβραίοι μπορούν να πουν ό,τι θέλουν αλλά η ερμηνευτική γραμματεία είναι ξεκάθαρη σ'αυτό το θέμα.

Ανώνυμος είπε...

σοβαρότητα από την Τουρκία http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_9085.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.tvxs.gr/v3498

πολύ σημαντικό!

Ανώνυμος είπε...

ανακοινώνω τη ΝΙΚΗ της Χαμάς, που την ονόμασαν "Λαϊκή Νίκη". τώρα με το ένα μάτι θρηνούμε τους ήρωες που δολοφονήθηκαν και με το άλλο βλέπουε την κατρακίλα των 2 υποψήφιων για την πρωθυπουργική θέση, και του νυν πρωθυπουργού.

Related Posts with Thumbnails