Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΥΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ!

Προς κ.κ. ανωνύμους του "εκκλησιαστικού" υποκόσμου
Λυσσάξτε, αγαπητοί "κύριοι"! Λυσσάξτε! Συνεχίστε να στέλνετε παντού ηλεκτρονικά μηνύματα προκειμένου να με πλήξετε. Μήπως έχετε βάλει και ντέτεκτιβ να με παρακολουθεί; Με ποιον συναντιέμαι στην Πάτρα ή την Αθήνα, ποιος θα με... συνετίσει. Και κάνετε κήρυγμα εσείς οι ανώνυμοι, ήτοι ανύπαρκτοι, σε με περί "εντιμότητος"! Πλάκα έχετε!
Καταλάβετέ το και σεις κι όποιος άλλος θέλει, αν θέλει. Τη γνώμη μου θα την λέω. Αν κάποιος επιθυμεί δημόσιο διάλογο για οποιοδήποτε θέμα έχω θίξει στο ιστολόγιό μου, είμαι πανέτοιμος!
Αλλά βλέπω ότι μόνο στους υπονόμους αρέσκεσθε, οι οχλούμενοι υπό πνευμάτων ακαθάρτων. Λυπούμαι, μόνο, σαν σκέφτομαι ότι κάποιοι εξ υμών μπορεί να ανήκουν στο στενό ή ευρύτερο περιβάλλον του Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου. Ελπίζω να λαθεύω...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε βρε Παναγιώτη, δεν είσαι και το κέντρο του κόσμου να ασχολούνται όλοι μαζί σου! Εδώ υπάρχουν άλλα πράγματα σημαντικότερα...

Ανώνυμος είπε...

ρε παναϊ ολοι με σενα ασχολουνται....
ρε παιδακι μου εχεις παθεο λιγο ψυχολογικο ε???\ολος ο κοσμος ασχολειται με σενα???
για κατσε ποιος εισαι???
και τι δηλ.αν μιλησεις και λες την γνωμη σου????σιγα τα ουα....και εγω την λεω.....
μηπως εισαι ο πρωθυπουργος και λες την γνωμη σου και φοβαται ο κοσμος????
ενας απλος θεολογος εισαι.....ουτε περαπανω ουτε παρακατω...και αν μιλας και τι εγινε?????
τοσο σημαντικο ειναι????
δηλ. μονος σου διαφημιζεσαι.......
δεν μπορω να το καταλαβω....ρε παιδια.....

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη έχεις ξεκινήσει έναν ατέλειωτο αγώνα κατά της αθλιότητας που ενεδρεύει στους κόλπους της εκκλησίας δυστυχώς! καλό αγώνα.
στους παραπάνω σχολιαστές πρέπει να πω ότι άλλο να πει κανείς τη γνώμη του στη τουαλέτα του και άλλο να την πει δημόσια και με υπογραφή.. συνεχίστε ανώνυμοι αγαπητοί να την πείτε τη γνώμη σας έστω και στην τουαλέτα ίσως κάποια στιγμή να ακουστεί
Ρ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη, και εγώ μαζί σου , καλά κάνεις και κριτικάρεις τα κουφά που γίνονται στην εκκλησία, αλλά νομίζω θα μπορούσες να το κάνεις και λίγο πιο έντεχνα. Δηλαδή, αν τα λεγες λίγο πιο πολύ ''με το γάντι'' -Θα μπορούσες να κάνεις το εξής: Να αναφέρεις τα διάφορα αρνητικά που έχουν κάνει αυτοί που σε ενόχλησαν, να τα περιγράψεις με μια ελαφρά ειρωνεία- κάνοντας τους ''ρόμπα''- και να αφήσεις στον αναγνώστη να τους κρίνει.
Βέβαια, το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλά κατεστημένα στην εκκλησία, δηλαδή, είναι τόσο πολλές οι περίεργες απόψεις που ακούγονται στην εκκλησία που από ένα σημείο και μετά τα πρόσωπα αυτα ανακυκλώνουν την εκκλησιαστική αρρώστια. Για να είμαι ειλικρινής, εγώ επειδή έχω προσωπική ζωή, νομίζω ότι όλη αυτη η καταπίεση του ερωτικού στοιχείου που επιβάλλεται στην εκκλησία κάνει πολλους εκκλησιαστικούς ανθρωπους ιδιόρρυθμα άτομα.

Ανώνυμος είπε...

Πάνος πίνει Πάνος κερνάει αγαπητέ Παναγιωτη!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 1:01,

και εσύ κάτσε και κοίταξε τον..
χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Τι έλεγε το μήνυμα που στείλανε ; Γιατί δεν το δημοσιεύεις να τους κρίνουν οι αναγνώστες σου ; Τι θέμα "εντιμότητος" τέθηκε ;

Ανώνυμος είπε...

το στείλαν και άλλου οι "καθηγητές εντιμότητος", αλλά δεν κοίταξαν μακρυά πέραν της μύτης τους μήπως κάτι άλλο έγινε.. τους τρώει η αναγνώριση έστω και από μύγα..
χαχαχααααααα

Related Posts with Thumbnails