Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

Σήμερα το απόγευμα 4.30 - 6 είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε στην εκπομπή του Σκάι Πάτρας "Πατρινός είσαι και φαίνεσαι" που επιμελείται και παρουσιάζει η Ζέττα Ζάχου. Με τον δημοσιογράφο της Καθημερινής Νίκο Παπαχρήστου και την Ζέττα Ζάχου. Για το Βατοπαίδι, για τα χρυσόβουλα, για τη νομική και την πνευματική πλευρά του σκανδάλου, για το καθεστώς του Αγίου Όρους, για την Εσφιγμένου, για το Οικουμενικό Πατριαρχείο, για τον διάλογο με τους Καθολικούς, για την επικείμενη σύναξη των Προκαθημένων των Ορθοδόξων Εκκλησιών στο Φανάρι, την οποία θα καλύψει δημοσιογραφικά από κοντά ο Νίκος Παπαχρήστου.
Κλείνοντας, και αφού προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σε ερωτήματα ακροατών, ανανεώσαμε το ραδιοφωνικό ραντεβού μας για τις αρχές Νοεμβρίου, οπότε και θα επισκεφθεί επισήμως την Πάτρα η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

2 σχόλια:

Πανσές είπε...

Πραγματικά ήταν μια πολύ ζωντανή και κατατοπιστική εκπομπή, χωρίς κραυγές και ανούσιες φλυαρίες και επιτέλους καταλάβαμε τι συμβαίνει με το Άγιον Όρος.
Είναι ευτύχημα που υπάρχουν ακόμα τέτοιες νηφάλιες εκπομπές και άνθρωποι να τις υποστηρίζουν.
Εσάς σας βρήκα,κ. Ανδριόπουλε,όπως πάντα άλλωστε,πολύ ουσιαστικό και μπράβο σας.Ο κ. Παπαχρήστου θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ προσεκτικός, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία των παρατηρήσεών και των λεγομένων του, βέβαια.Αλήθεια ποιός καλός άνεμος τον έφερε στην πόλη μας? επίκειται κάποια διάλεξη, συζήτηση ή παρουσίαση βιβλίου? αν ναι ενημερώστε μας παρακαλώ.

Ανώνυμος είπε...

Να είστε καλά συχαρητήρια στον Σκαι αλλα και την κυρία Ζάχου.Φυσικά πρέπει να ακούγονται αυτές οι εκπομπές και να μαθαίνει ο κόσμος τι στο καλό γίνετε και ποιό έξω. Μπράβω και στους καλέσμένους σας. Να είστε καλά.

Related Posts with Thumbnails