Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΟ

Έλαβα χθες μία εξώδικο πρόσκληση, δήλωση, διαμαρτυρία από τον κ. Αλέξανδρο Κολλιόπουλο του Κωνσταντίνου, δημοσιογράφο (όπως δηλώνει), δια της οποίας με καλεί να αποσύρω από το ιστολόγιό μου κάποια "συκοφαντικά σχόλια" σε βάρος του, τα οποία γράφτηκαν στο πλαίσιο της - όχι αυθαίρετης νομίζω - κριτικής που ασκεί η Ιδιωτική Οδός σε θέματα εκκλησιαστικού, πολιτικού και ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος. Για να μη νομίζει ο κ. Κολλιόπουλος ότι η πρόθεσή μου ήταν να θίξω την προσωπικότητά του, αποσύρω τις εκφράσεις - χαρακτηρισμούς που επισημαίνει στο εξώδικό του και τον ενόχλησαν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Παναγιώτη!
Αν είχαν την εξουσία να κατεβάσουν όχι μόνο το ιστολόγιό σου από το Διαδίκτυο αλλά και εσένα στον τάφο, να είσαι βέβαιος ότι θα το έπρατταν. Η μαφία της παρα-Εκκλησίας είναι παρούσα και "σταθηρώς" κοάζουσα.Το δυστύχημα για δαύτους τους ακατονόμαστους είναι πως απεκαλύφθησαν και ώφθη το φαύλο ποιόν των. Απεδείχθη πως δεν είναι μόνο διαστραμμένοι αλλά και φαιδροί.

Ανώνυμος είπε...

τελικά κάνουν δουλειά τα εξώδικα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ!!!! ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ! ΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ! ΓΙΑΤΙ;;;;;; ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΑΠΕΣΥΡΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΗΓΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!!!!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ..... ΜΗ ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη δυστυχώς μόνο λόγια είσαι.
Εσύ δεν προκαλούσες τον ξαδελφό σου να προχωρήσει σε δίκη και ότι δεν θα έκανες πίσω;
Τελικά και συ με το σύστημα είσαι.
Λυπάμαι...

Ανώνυμος είπε...

καλά Παναγιώτη ο ακατονόμαστος έκανε μια χαζή αγωγή πολύ περιορισμένη, ενοχλήθηκε από χαρακτηρισμούς; μα είναι ολόκληρα κείμενα που τον φωτογραφίζουν. ή δεν τα βλέπει ή δεν τα καταλαβαίνει. και εσύ τον κοροϊδεύεις μεσ 'στην δυστυχία του ικανοποιόντας το αιτήμά του. έχεις πολύ μεράκι. χαχα!!!!

Related Posts with Thumbnails