Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ...


Στην εφημερίδα Ορθόδοξος Τύπος έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό δύο ανοιχτές επιστολές προς τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο για το θέμα του αφορισμού του Ν. Σωτηρόπουλου.
Η πρώτη στις 2 Νοεμβρίου υπογράφεται από τον κ. Σπήλιο Παναγιωτόπουλο από το Ρίον και δημοσιεύεται στο φύλλο της 2ας Νοεμβρίου 2007. Ο εν λόγω κύριος, τον οποίον δεν γνωρίζω, γράφει ότι έχει στείλει τρεις επιστολές προς τον Μητροπολίτη για διάφορα θέματα και απάντηση δεν πήρε. Έτσι δημοσιοποιεί τώρα την επιστολή του και ζητά από τον Μητροπολίτη α) να επιτρέψει στον αφορισμένο θεολόγο να κηρύττει στην περιοχή και β)να συμβάλει στην άρση του «αδίκου αφορισμού».
Η δεύτερη επιστολή δημοσιεύεται στις 21-12-2007 και υπογράφεται από τον κ. Θεόδωρο Ζιώγα και την κ. Γιαννούλα Χορτάτου, οι οποίοι εκπροσωπούν έναν σύλλογο «Ορθόδοξο και αντιαιρετικό». Αίτημα και αυτών η άδεια στον Ν. Σωτηρόπουλο για κηρυκτική δραστηριότητα στην περιοχή.
Δημόσια απάντηση δεν πήραν οι άνθρωποι. Αν πήραν ιδιωτική….

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ?????? ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ............................΄...... Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ

panagiotisandriopoulos είπε...

Γιατί διερωτάσαι αδίκως φίλε μου; Αφού οι επιστολογράφοι ζητούν την άρση του αφορισμού. Άρα;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ????Ο ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΩΣ??????.................................. Ο ΑΧΡΗΣΤΟ....

Related Posts with Thumbnails