Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΓΙΑ ΤΑ 20.000 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΟΥ Α. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ


Στο δημοσίευμα της εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ, που αναφέρεται στην αγωγή που άσκησε εναντίον μας ο κληρικός της Μητροπόλεως Πατρών Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, σημειώνεται ότι: 
"Ζητά δε ως αποζημίωση το ποσό των 20.000 ευρώ. Προφανώς το ποσό που θα λάβει ο ιερέας, αν ο θεολόγος καταδικαστεί θα δοθεί υπέρ πτωχών και αδυνάτων."
Η εκτίμηση είναι - προφανώς - του συντάκτη, γιατί ο κληρικός ΔΕΝ αναφέρει στην αγωγή του ότι θα δώσει τα χρήματα, εάν τα κερδίσει, "υπέρ πτωχών και αδυνάτων". Προφανώς, τα θέλει για τον εαυτό του. 
Φυσικά την αποκλειστική ευθύνη για την αγωγή Γκοτσόπουλου εναντίον μου, φέρει ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, τη ευλογία του οποίου και εγένετο. 
Ο Πατρών Χρυσόστομος και ο "εξάδελφος"
Με την ευκαιρία, ο Σεβ. Πατρών μας οφείλει και μία εξήγηση για την ...πνευματική σχέση του με τον πάλαι ποτέ εξάδελφό μας "Εκκλησιολόγο". 
ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ, ο Σεβασμιώτατος, είναι ο υπεύθυνος για την πλήρη και οριστική διάρρηξη των συγγενικών μας σχέσεων με τον "εξάδελφο". 
Του εύχομαι και το 2018 να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την πρακτική του "διαίρει και βασίλευε" και της σποράς διχόνοιας ένθεν κακείθεν. 
Πολλά τα έτη του! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails