Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ


Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου 
Ο Κριτής της Οικουμένης δεν είναι ο Ιησούς Χριστός, δεν είναι ο Πάπας της Ρώμης, δεν είναι ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας ούτε κανείς άλλος, αλλά ο Παναγιώτης Τελεβάντος, το παράσιτο της Αστόριας των Η.Π.Α. 
Ο «κύριος» αυτός έχει εργολαβικά αναλάβει, λόγω του εωσφορικού εγωϊσμού που τον δέρνει, να κρίνει, σύμφωνα με το δικό του «ορθοδοξόμετρο», Συνόδους, Πατριάρχες, Επισκόπους, κληρικούς και λαϊκούς, δημιουργώντας και σοβαρά προβλήματα σε πολλούς από αυτούς, όπως π.χ. στην περίπτωση του Σεβ. Κορίνθου κ. Διονυσίου. 
Τι είναι τελικά αυτός ο «κύριος»; Και γιατί τον χαρακτηρίζω «παράσιτο»; 
Σίγουρα είναι ένας αποτυχημένος δόκιμος μοναχός. Μας το αποκάλυψε και ο ίδιος προ ημερών, όταν έγραψε για την «θητεία» του στη Μονή Σταυρονικήτα επί ηγουμένου Γέροντος Βασιλείου Γοντικάκη. Δείτε και την πρόσφατη φωτογραφία του, που δημοσιεύω. Το απωθημένο σε όλο του το μεγαλείο.
Είναι, επίσης, συγγενής γνωστής οικογενείας κληρικών του Οικουμενικού Θρόνου, με την οποία δεν έχει καμία σχέση, ίνα μη μιανθή από τον «οικουμενισμό» της. 
Πώς ζει στις Η.Π.Α.; Το σίγουρο είναι ότι δεν εργάζεται. Δεν κάνει καμία δουλειά. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως τα εισοδήματά του είναι κάτω από το όριο της φτώχειας! Και πώς είναι δυνατόν να ζει στην Αστόρια, όπου το ελάχιστο κόστος είναι γύρω στα 5.000 δολάρια το μήνα; Ποιος τον τρέφει αυτόν τον τεμπέλη; 
Κι αυτός ο άνθρωπος κρίνει τους πάντες επί 24ώρου βάσεως με περισσή αναίδεια και ίππειον θράσος. 
Προ καιρού του απαγόρευσα, με μέιλ, να χρησιμοποιεί τα ιστολόγιά μου «Ιδιωτική Οδός» και «Φως Φαναρίου», για τους δικούς του αλλότριους και ανήθικους σκοπούς. Και μου απάντησε νομίζοντας (;) ότι πίσω από μένα κρυβόταν γνωστός του Μητροπολίτης, ο οποίος – θέλω να πιστεύω – τον έχει αποκηρύξει. 
Μου είναι αδιάφορο αν είναι ψυχοπαθής. Με ενδιαφέρει μόνο ότι αυτό το παράσιτο δεν μπορεί να λέει «αθεολόγητο» και «επιπόλαιο» τον κάθε Μητροπολίτη Αργολίδος, διότι η θεολογική προσφορά του ιδίου είναι μηδενική, η δε ζωή του δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια επιπολαιότητα, η οποία όμως βλάπτει και άλλους. 
Το μόνο μέτρο που βλέπω πρόσφορο για την περίπτωσή του είναι η ακοινωνησία. Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής και η Πατριαρχική Μονή της Αγίας Ειρήνης, στην οποία - κατά δήλωσή του – συχνά εκκλησιάζεται, να του στερήσουν τη θεία κοινωνία. Όχι πως θα βάλει μυαλό, αλλά για να έχει η Εκκλησία, τουλάχιστον, λάβει θέση σε τέτοια σκανδαλοποιά και παρασιτικά στοιχεία που προκαλούν, εν γνώσει φρενών και προαιρέσει, τάραχο στη ζωή της άνευ λόγου.

4 σχόλια:

ΔΙΟΓΕΝΗΣ (Ε.Μ.) είπε...

"ΑΜΑΝ!!!"

Αμάν,βρε παιδιά,... τι είν' τούτο πάλι?
Ο Τελεβάντος και ΓΕΡΟΝΤΑΣ???
Τι θα δούνε ακόμη τα έρμα τα ματάκια μας!
Αιντε,...γέροντα Τελεβάντο, ευχόμεθα και ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ,
...γιατί όχι και ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ!

Α!,τώρα μάλιστα,... έτσι εξηγείται το αβυσσαλέο μένος του για τον Πατριάρχη!
Γουστάρουμε και πατριαρχικό θρόνο!!!
Γιατί όχι, δηλαδή, οι άλλοι τι παραπάνω ικανότητες διαθέτουνε!

Αγαπητέ, Παναγιώτη, ΦΥΛΑΞΟΥ!
ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ ΩΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ,ΠΛΕΟΝ,
Ή ΕΣΤΩ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Ή ΓΕΡΟΝΤΑΣ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Ερεβώδη Πολυκέφαλα και Πολύμορφα Τέρατα του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ!

Έρχεται ο Τελεβάντος,...Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Διογένης_Ε.Μ.




Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΖΗΛΩΤΙΣΜΟΥ-ΕΥΣΕΒΙΣΜΟΥ-ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΥ-ΜΙΜΗΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΙΣΜΟΥ- ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΛΟΓΙΑΣ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΑΙ ΔΙ΄ΟΥ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟΝ...
Ι.ΚΥΔΩΝΙΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ...

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Χαμερπής σκώληκας ο συγκεκριμένος, παρέα με τον "έτερο" τον Νούνη....

Related Posts with Thumbnails