Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΤΑ ...ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ...

Αποκαθήλωση του Μαξ Μπέκμαν

Πριν λίγες μέρες, ένα ιστολόγιο που ονομάζεται "Κατάνυξις" έκανε μια προσβλητική - κατ' εμέ - ανάρτηση για τον Οδυσσέα Ελύτη. 
Σ' αυτήν την ανάρτηση δημοσιεύθηκαν από τους διαχειριστές του ιστολογίου κάμποσα σχόλια και σε βάρος της Ιδιωτικής Οδού
Διαμαρτυρήθηκα και οι διαχειριστές κατέβασαν πάραυτα τα συγκεκριμένα σχόλια. 
Τώρα γιατί το έκανα αυτό; Γιατί έχω αποκτήσει ένα νέο διαδικτυακό χόμπυ: Να κατεβάζω τα σχόλια και ό,τι άλλο σχετικό αναρτάται από τους ...γνωστούς άγνωστους - πάντα "εκκλησιαστικούς" - σε βάρος μου, με σκοπούς προφανείς. 
Έτσι, μέχρι τώρα, εντελώς ενδεικτικά, σημειώνω: 
- Ο κ. Ιωάννης Βιταλιώτης (που υπέγραφε με το ψευδώνυμο Μάρκο Τ), αναγκάστηκε να ζητήσει την διαγραφή τών σε βάρος μου σχολίων του σε "αποτειχισμένο" ιστολόγιο, όπερ και εγένετο. 
- Μια πολυσέλιδη επιστολή ανωνύμου που είχε αναρτηθεί από άγνωστο (στη φόρμα scribd) την κατέβασα μέσω google. 
- Τώρα κατέβασα τα σχόλια του katanixis. Να θυμίσω εδώ ότι στην Ιδιωτική Οδό μπορείτε να διαβάσετε τη "Συγγνώμη" και το κατέβασμα κειμένων εναντίον του Μητροπολίτου Μεσσηνίας Χρυσοστόμου στο ίδιο ιστολόγιο, από τον λαλίστατο κληρικό της Μητροπόλεως Πειραιώς Άγγελο Αγγελακόπουλο, ο οποίος - ειρήσθω εν παρόδω - έκτοτε εχάθη... 
- Μη ξεχνάτε και την ωραία δήλωση του κ. Κ. Κουτσογιάννη, την οποία αναγκάστηκε να κάνει στο δικαστήριο, γιατί αλλιώς δεν θα την είχαμε: 
Φαντάζομαι ότι η συλλογή μου των ...αποκαθηλωμένων σχολίων θα εμπλουτισθεί, αφού φροντίζουν γι' αυτό οι ...ευσεβείς αδελφοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails