Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΤΟ ΝΕΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ "ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ" ΠΟΥ (ΜΑΣ) ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ...

Tην Kυριακή 12 Mαΐου 2013 μεταδόθηκε από την ET-1 η εκπομπή "APXONTAPIKI" με θέμα: «H ΘPAKH ΠOY ANTIΣTEKETAI»
O υπεύθυνος και παρουσιαστής της εκπομπής Mητροπολίτης Δημητριάδος Iγνάτιος, ταξίδεψε στην ακριτική Aλεξανδρούπολη και συζήτησε με τον Mητροπολίτη Aλεξανδρουπόλεως Άνθιμο για τα καθημερινά της περιοχής και μεταφέρει το μήνυμα των κατοίκων της Θράκης για ένα αύριο με ελπίδα και προοπτική.
Το νέο Αρχονταρίκι που ταξιδεύει είναι πραγματικά μια παραγωγή αξιώσεων. Και είναι σημαντικό που αναδεικνύει ποικίλες πτυχές και μορφές της σύγχρονης εκκλησιαστικής ζωής. Πολυμορφικό, θα λέγαμε, και δυναμικό το Αρχονταρίκι

Παραθέτουμε, λοιπόν, το βίντεο της εκπομπής με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, ο οποίος απομυθοποιεί πολλούς από τους σύγχρονους μύθους που ως αχλύ περιβάλλουν την Εκκλησία στην Ελλάδα.


Την επόμενη Κυριακή 19 Μαϊου το Αρχονταρίκι ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη και ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος συζητά με το δραστήριο μέλος της Ομογένειας Λάκη Βίγκα για το σήμερα και το αύριο της Ρωμιοσύνης στην Πόλη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στον δραστήριο Μητροπ.Δημητριάδος! Και δεν είναι η πρώτη φορά που το "Αρχονταρίκι" θα εκπέμψει από την Πόλη! Εξέπεμψε και την Κυριακή των Αγίων Πάντων του έτους 1998, με αφορμή την τότε εκεί πραγματοποιηθείσα ειρηνική επίσκεψη του Αθηνών +Χριστοδούλου, με αφορμή την άνοδό του στο θρόνο των Αθηνών!

Related Posts with Thumbnails