Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

"Μ' έναν τρόπο μυστικό..." απόψε στο Black Duck

φωτογραφίες: Ιδιωτική Οδός
Η Τατιάνα Ζωγράφου παρουσίασε απόψε τα καινούργια της τραγούδια, που περιέχονται στην εικαστική-μουσική έκδοση “Μ' έναν τρόπο μυστικό” (εκδόσεις Καλειδοσκόπιιο) με ζωγραφιές και φωτογραφίες του Χρήστου Κεχαγιόγλου, στον πολυχώρο Black Duck στο κέντρο της Αθήνας. 
Ήταν μια παρουσίαση άμεση, φιλική και βέβαια άκρως μουσική. 
Τραγούδησαν η Τατιάνα Ζωγράφου και η Ειρήνη Δερέμπεη.
Έπαιξαν θαυμάσια οι μουσικοί:
Κώστας Βόμβολος-ακορντεόν και πιάνο (ο Βόμβολος έχει κάνει και την εξαιρετική ενορχήστρωση των τραγουδιών στο δίσκο) Βαγγέλης Ζωγράφος - μπάσο, Πάνος Κανελλόπουλος-μαντολίνο, Τάσος Μισυρλής-τσέλο, Νίκος Σουλιώτης-κρουστά και Θοδωρής Ρέλλος-άλτο σαξόφωνο.

Η Τατιάνα Ζωγράφου ερμήνευσε με αισθαντικότητα και αγάπη τα τραγούδια της. Συνθέσεις με ατμόσφαιρα, επηρεασμένες - ευτυχώς! - από την χατζιδακική εκδοχή για το τραγούδι, τραγούδια βασισμένα σε ποιήματα και στίχους σύγχρονων ποιητών, τραγούδια που δεν καταναλώνονται αλλά βιώνονται μ' έναν τρόπο μυστικό...
Ευχόμαστε και εις άλλα σύντομα!
Σαγηνευτική, πραγματικά, η Ειρήνη Δερέμπεη. Σε συνεπαίρνει με την ερμηνεία της. Μας ταξίδεψε και με το σόλο ταξίμι που έκανε σ' ένα τραγούδι με το παραδοσιακό ξύλινο πνευστό καβάλι.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails