Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΒΕΛΟΣ ΚΑΤΑ... ΛΕΠΙΔΑ!...


Ένας κ. Παναγιώτης Λεπίδας, που υπογράφει ιδ. υπάλληλος - πτ. θεολόγος (μάλλον φανταστικό πρόσωπο) κι έχει γράψει στο παρελθόν σχόλια τινά υπερασπιζόμενος τον νεοφανέντα "υπέρμαχο της Ορθοδοξίας" π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο, μου έστειλε ένα τεράστιο μέιλ - διδακτορική διατριβή στο ιστολόγιό μου, και μου ζητά να το αναρτήσω.
Αναρτώ μόνο ένα σημείο που φανερώνει την ...ποιότητα του ανδρός:

Εν γνώσει σας εξαπατάτε τους επισκέπτες σας: Σας έστειλα στις 3-12-09 στις 4-12-09 και στις 5-12-09 για την ανάρτηση «
Συνεξήγησις» τα πιο κάτω τρία σχόλια ανωνύμως, τα οποία τα διατήρησα από την προεπισκόπηση του ιστολογίου σας. Συγγνώμη που έγραψα ανωνύμως. Όμως γιατί δεν τα δημοσιεύσατε; Γράφετε ότι δεν αναρτάτε «μόνο τα χυδαία, εντελώς προσωπικά». Τι το «χυδαίο» περιείχαν τα μηνύματά μου; τι το «εντελώς προσωπικό»; Γιατί τα λογοκρίνατε; Σας προκαλώ να απαντήσετε. Σας προκαλώ.


Κι εγώ σας προκαλώ αγαπητέ! Κάντε ένα ιστολόγιο Αντιανδριοπουλικό για να βάζετε ό,τι θέλετε για μένα, γιατί εγώ δεν αναρτώ τα κείμενά σας. Και βαριέμαι να σας εξηγήσω το γιατί, παρ' ότι έχω στη φαρέτρα μου χίλιους λόγους - βέλη.

Όσο για τον "προστατευόμενό" σας π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο να 'ναι καλά και να "αγωνίζεται" για την Ορθοδοξία του, την οποία ημείς, ως "οικουμενιστές" προδίδουμε ασυστόλως, ενώ εκείνος διατηρεί "ανόθευτον" (ο ταλαίπωρος...).


Πίνακας, Βέλος, Κωνσταντίνου Ξενάκη

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως φέρεστε αγενεστατα Ανδριοπουλε. ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Παναίρεση έλεγε τον οικουμενισμό ο όσιος Ιουστίνος.Το ίδιο και ο π.Σωφρόνιος, ο π.Εφραίμ στα Κατουνάκια, ο π.Παϊσιος, ο π.Κλεόπας Ηλίε και όλοι οι σύγχρονοι γέροντες.
Ο π.Πορφύριος είχε χαρακτηρίσει τον Γιανναρά ως αιρετικό, εσείς τον υμνολογείτε.
Μιλάτε για ταπείνωση και αγάπη και τα γραπτά σας γέμουν εμπαθείας και ξερολισμού.

Ο π.Παϊσιος μίλησε εξαιρετικά σαφώς για τα έργα και τις ημέρες των οικουμενιστών , όσο κι αν εσείς προσπαθείτε παρερμηνέυοντας μια φωτογραφία , να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι:


«Μου έκανε εντύπωση αυτό που μου είπε ένας επίσκοπος από το Πατριαρχείο. Του είχα πεί: « Μα τι κατάσταση είναι αυτή; Από την μια ο Οικουμενισμός, από την άλλη ο Σιωνισμός, ο σατανισμός!...Σε λίγο θα προσκυνούμε τον διάβολο με τα δυό κέρατα αντί για τον δικέφαλο αετό». «Σήμερα, μου λέει, δύσκολα βρίσκεις επισκόπους σαν τον επίσκοπο Καισαρείας Παΐσιο τον Β'». Ο Παΐσιος ο Β' τι έκανε; Πήγαινε στον Σουλτάνο για τα αιτήματά του με ένα σχοινί δεμένο στην μέση, αποφασισμένος δηλαδή να τον κρεμάσουν οι Τούρκοι. Σαν να έλεγε στον Σουλτάνο: «Μην ψάχνης σχοινί και χασομεράς ˙ άμα θέλης να με κρεμάσης, έτοιμο το έχω το σχοινί»...Βλέπετε πως τους έφερνε σβούρα; Κι αυτό, γιατί είχε αποφασίσει τον θάνατο. Αν δεν αποφασίση κανείς τον θάνατο, τίποτε δεν γίνεται. Όλα από ‘κεί ξεκινούν.» (Γέροντος Παϊσίου Αγιορείτου, έ.ά., σ.230-232)

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω ο αοίδιμος Γέρων Παίσιος να εγνώρισε, έτι ζών, την κατάντια του δικεφάλου αετού εν Ελλάδι......προσκυνείται ακόμη, αλλ' ουχί Εκκλησιοπρεπώς.....εν Πάτραις δε αμιλλάται τον Μέγα Βασιλέα Καρνάβαλλον! Ασφαλώς και ο Άγιος Γέρων, Ζών τανύν παρά τη θαυμασία και αλήκτω, αγήρω τε Θεία του Επιφανέντος Αυτοζωία, θεωρεί ταύτα πάντα τα του δικεφάλου πάθη.........!!!!!! Καλά Θεοφάνεια!

Ανώνυμος είπε...

Για ποια κατάντια μιλάς άνθρωπε.
Ο δικέφαλος δοξάζεται στην ΑΕΚ.
Δεν άκουσες, δεν είδες από Πατριαρχικά χείλη, από τον Πατριαρχικό Θρόνο του Αγ. Γεωργίου στο Φανάρι (κυριολεκτώ μέσα στον Ι. Ναό) τον Πρώτο της Ορθοδοξίας να κρατά μια φανέλα της ΑΕΚ και να κηρύττει: Ἡ Η ΑΕΚ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν῾
Βάλε στο youtube ΑΕΚ Πατριάρχης και θα δεις.
Φρίξον ήλιε, στέναξον η γη...

Ανώνυμος είπε...

Ενδεχομένως, συν-άνθρωπε, δεν διέκρινες λεπτούς συμβολισμούς όπισθεν των Σεπτών Πατριαρχικών επαίνων και νουθεσιών...... Δύνασαι να διίδεις τούτους, ως και παρομοίους, εις τα βιβλία του Δοσιθέου, ηγουμένου Τατάρνης και γνωστού εραστού της Μητρός Εκκλησίας!

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη,
τι έγραφαν τα σχόλια που λογόκρινες;
Γιατί δεν τα δημοσιεύεις;

Ανώνυμος είπε...

Ε, ρε γλέντια με τον αγαπητό Λεπάν.
Ανδριόπουλε θα γελάσουμε... ή και θα κλάψουμε

Ανώνυμος είπε...

τι αφορο΄΄υσαν τα κομ΄΄ενα σχ΄΄ολια;

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και ταλαίπωρος ο π Αναστάσιος Γκοτσόπουλος!Ο καθένας έχει μια ιστορία σ αυτόν τον τόπο!Κι ο μεν π.Αναστάσιος οικοδομεί το λαό του Θεού και προφυλάσσει την ποίμνη του Ιησού από ποικίλους λύκους με ένδυμα προβάτου ο δε κος Ανδριόπουλος γκρεμίζει συνεχώς με τα νεοορθόδοξα φληναφήματά του!

Related Posts with Thumbnails