Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ

Μανταμάδο Λέσβου, σήμερα
φωτό: Νίκος Μαγγίνας
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ευλογών νέους και νέες οι οποίοι με παραδοσιακές στολές τον υποδέχονται στο προσκύνημα του Ταξιάρχη Μιχαήλ στο Μανταμάδο της Λέσβου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ευλαβής προσκυνητής της θαυματουργού ανάγλυφης εικόνας του Ταξιάρχου Μιχαήλ στο προσκύνημα στο Μανταμάδο της Λέσβου.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ευλογεί τους πιστούς, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, πλήθους Ιεραρχών, του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αναστάση Παπαληγούρα, του ευρωβουλευτή κ. Νίκου Σηφουνάκη, των τοπικών Αρχών, στο προσκύνημα του Ταξιάρχη Μιχαήλ, στο Μανταμάδο της Λέσβου.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ανδριόπουλε βλέποντας όλο το ενδιαφέρον για τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και τις εκδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη, δεν μπορώ να μην εκφράσω χαριτολογώντας έναν ΄΄ευσεβή πόθο'' : Εύχομαι να κερδίσει στην Eurovision η ανερχόμενη Hadise με το ρυθμικό Düm Tek Tek ωστέ του χρόνου να γίνει η Eurovision στην Κωνσταντινούπολη , είναι κρίμα ένα τέτοιο πολιτιστικό γεγονός να μην γίνει στην Βασιλίδα των Πόλεων! Το λέω καθαρά για πλάκα! Πάντως έτσι και κερδίσει η έμμορφη Τουρκάλα με τη μαγευτική φωνή θα γίνει χαμός στην Πόλη!

Ανώνυμος είπε...

Πάλη καλά που προτού αναχωρήσει ο Πατριάρχης πέρασε και από τον Ταξιάρχη. Μάλλον όμως πρέπει και αυτό να είναι πλούσιο προσκύνημα.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη μου καλό Καρναβάλι όπου και να πας αυτό το 3ήμερο.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, έλαμψε η εικόνα του αρχαγγέλου, δείτε το. Κοκκίνισε..! Κι όμώς δείτε με τη ευλάβεια πάει να προσκυνήσει την εικόνα του ο Παναγιώτατος.

Ωραία πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

παντως ο πατριάρχης ευλόγησε τους πιστούς παρουσία των κυρίων που αναφέρονται. αναρωτιέμαι τι θα εκανε αν δεν ηταν αυτοί εκεί. ασφαλως δεν θα παρίστατο. ο σκοπός ειναι να κανει δημόσιες σχέσεις. περίεργο ατομο αυτός ο ανθρωπος.

Related Posts with Thumbnails