Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΡΟΜΑΙΟΣ 26 - ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟY ΤΕΩΣ

Στο προχθεσινό φύλλο της εφημερίδας ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ Πατρών, ο δημοσιογράφος Διονύσης Ζακυνθινός, στην στήλη του "Ο Λογικός του χωριού", εκθειάζει την... ψαλτόλυσσα του τέως βουλευτού και παραπέμπει στην Ιδιωτική Οδό, η οποία προ πολλών μηνών είχε προτείνει την έκδοση cd's με πολιτικούς άδοντας και ψάλλοντας! Ο δημοσιογράφος υιοθετεί ανεπιφύλακτα την πρότασή μας για τον τέως ειδικότερα, τον προτρέπει να προβεί στην έκδοση προσωπικού cd με εκκλησιαστικούς ύμνους και απορεί, ειλικρινά, "πώς δεν το έχει κάνει ήδη".
Τα σχόλια του καλού δημοσιογράφου με ωθούν, αναγκαστικά πιστέψτε με φίλοι μου, σε μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση επί του θέματος.

Ο τέως έχει εκφράσει - και δημοσίως αν δεν κάνω λάθος - τον πόθο του για την ιερωσύνη. Τι καλύτερο, λοιπόν, τώρα που ας πούμε ιδιωτεύει, να ενταχθεί στις τάξεις του ιερού κλήρου και στην εις διάκονον χειροτονία του να μοιράσει το πρώτο του cd! Άλλοι μοιράζουν γλυκά, αυτός μπορεί να διαδηλώσει τη χαρά του για το γεγονός "εν ψαλμοίς και ύμνοις" που θα αποδίδει μοναδικά ο ίδιος.
Μετά, για να γνωρίσει μεγαλύτερη διάδοση η ψαλτική του δεινότης, μπορεί το cd του να διαμένεται μαζί με τον Αλεκολόγο, ο οποίος τόσο μοχθεί για την προβολή του τιτάνιου έργου της τοπικής Εκκλησίας. Και εν τέλει να γίνει και μια επίσημη παρουσίαση του cd, στην οποία θα μιλήσουν πανηγυρικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Αλέκος - ως ειδήμων - και ο Στελάρας ως ιστορία μου αμαρτία μου!
Γένοιτο!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο αλέκος ειδήμων; σε τι; αν είναι σίγουρα όχι στην ψαλτική!

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη καλησπερα! Ποια η γνωμη σου για την χθεσινη συναυλια στο Καλλιμαρμαρο; Οι σιδεριες με τα ηχητικα μου θυμισαν τις αντιστοιχες μπροστα στο ΑΠΟΛΛΩΝ! Βεβυλωση !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τι γινεται με τον Αλεκο;

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτη, γίνεσαι εμπαθής και εκδικητικός. Αυτά πρέπει να διδάσκει ένας Χριστιανός και μάλιστα θεολόγος;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΚΟΥΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑ "ΛΑ.Ο.Σ" ΜΕΡΙΑ ΚΛΙΝΕΙ ΕΣΧΑΤΩΣ.....ΤΟ ΕΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 24/09 Ο ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ....ΣΤΗΝ TV! ΙΣΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΥΣΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΣΑΡΡΗ...!!! !!! !!!

Ανώνυμος είπε...

ασ τονε αλλη δουλεια εχει τωρα κανει προβες να ψαλλει στην κηδεια του κομματος του

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ;ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΙΕΡΟΨΑΛΤΗ ΣΕ ΝΑΟΥΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΝΗ. ΑΠΛΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.............. ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΒΡΑΧΝΑΔΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

h fwnh sthn patra EINAI MIA!!!! S T E L A R A S!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θα πρέπει να έχει μηδενική αξία για σένα ο Νικολόπουλος ώστε να εκφράζεσαι έτσι γι αυτόν. Λες και δεν τρέχει τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Παναγιωτη!!!!!!!!!
Τωρα ειναι της μοδας οι πολιτικοι να ψελνουν!!!! Παναγιωτη η απουσια σου απο τα αναλόγια της Πατρας ειναι αισθητη!!! Ζηλευω τους Αθηναίους που σε ακουν! Αλλα και ο φιλος σου ο Νουλις εξαιρετος Χατζημαρκικός είναι... Θα έπρεπε να είναι Πρωτοψάλτης σε κεντρικο Ναό της Πατρας! Προταση: Δεξια ο Νούλις και Λαμπαδάριος εσυ Παναγιώτη! Ηχογράφηση CD και κυκλοφορία στον Αλεκολογο!!!!!!!!! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά να δω το Νικολόπουλος παπά και τι στο κόσμο... τότε σε ποιους θα προσφέρει ρουσφέτια, κι αν τα προσφέρει, με τι αντάλλαγμα....
Ρε παιδιά θέλει κότσια η ιερωσύνη, θέλει μαγκιά, θέλει να λες το ναι ναι και το ού, ου!!!
Ο Νικολόπουλος παπάς.......

Ανώνυμος είπε...

POTE MH LES POTE...... EXOYN NA DOYN POLLA AKOMA TA MATIA MAS......!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 27 /9 2008 ,12:30 μ.μ , μην πιανεις στο στομα σου τον ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΤΟΝ οποιο θαυμαζε και ο δικος μου δασκαλος , ενας φωνητικος γιγαντας ο Α.Μ.Μ.Χ.Ε ΣΟΥΡΛΑΤΖΗΣ ! ασχοληθειτε με τον γλυκυφθογγο καρα σας και τους καλλιφωνους μαθητας και μιμητας του τους διεθνως δοξαζοντας την μουσικη μας .

Related Posts with Thumbnails