Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΙΕΒΟΥ




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΗΓΑΛΛΙΑΣΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ εισαι πολυ τυχερος σε καμαρωσαμε και στη τηλεοραση τι κριμα να αφησεις το γηροκομειο για την ουκρανια τι ξεπεσμος αντε παναγιωτη ανοιξαν κι αλλο τα ματια της ψυχουλα σου και παλι ΜΠΒΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΤΩΣ!!! ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΛΑΝΑ Ο ΕΙΚΟΝΟΛΗΠΤΗΣ ΣΤΟ "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ-ΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ "ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΝ"- ΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΛΑΝΑ ΣΤΟ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΝ". ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΡΓΟ "ΑΓΑΠΗΣΩ ΣΕ ΚΥΡΙΕ..." ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΑΣΤΕΡΗ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΛΗ ΗΣΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΩΣΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΩΣ ΔΙΕΣΩΘΗΣΑΝ ΕΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΝ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗΝ"! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΙΕΒΟΥ ΨΑΛΑΤΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΧΟΡΟΣΤΑΤΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΘΕΙΟΤΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΠΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΥΠ'ΟΥΡΑΝΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΙΕΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφώνως προς την προτροπή του θείου Ιδρυτού της Εκκλησίας μας "Πάτερ άγιε, τήρησον αυτούς εν τω ονοματί σου ω δέδωκάς μοι, ίνα ώσιν εν καθώς ημείς" ενήργησε ενωτικά ο Παναγιώτατος Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ.
Ας είναι δοξασμένο το όνομα του Κυρίου, που μας αξιώνει την μεγάλη ευλογίαν, να έχουμε Πατριάρχη της αγάπης, της υπομονής, της καρτερίας, της ελπίδος και της προσευχής.
Μετά την επίσκεψη στο Κίεβο νέες μέρες δόξας για την ενότητα της Εκκλησίας έρχονται.
Αξίζουν συγχαρητήρια και στους Μακαριωτάτους Αρχιεπισκόπους Αθηνών κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ και Τιράνων κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που ως Σίμωνες Κυρηναίοι συμπαραστάθηκαν στον Παναγιώτατο Πατριάρχη μας.
«Λοιπόν, αδελφοί, χαίρετε, καταρτίζεσθε, παρακαλείσθε, το αυτό φρονείτε, ειρηνεύετε· και ο Θεός της αγάπης και ειρήνης έσται μεθ’ υμών»
Αριμαθαίος

Related Posts with Thumbnails