Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

ΑΝΑΘΕΜΑ!

Γειά σας από την Αθήνα, φίλοι μου.
Είπα να σας διασκεδάσω σήμερα και γι' αυτό αναδημοσιεύω από το ECCLESIAnet δύο σχόλια ανωνύμων "εκκλησιαστικών" τινών εναντίον μου. Είναι τα νέα εύσημά μου!
Νομίζω αποτυπώνουν ανάγλυφα την εν Ελλάδι εκκλησιαστική πραγματικότητα ή ένα μέρος της, αν θέλετε. Απολαύστε τα!

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ!!!
19 Ιούνιος 2008 6:38 μμ


Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Σκατά στο Ανδριόπουλο...

Σκατά στον ηλίθιο....
αναθεμα....
19 Ιούνιος 2008 10:18 μμ


Καλό Σαββατοκύριακο!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ἀγαπητὲ Παναγιώτη!

Δὲν ὑπάρχει ἡ παραμικρὰ ἀμφιβολία πὼς οἱ πλεῖστοι τῶν ἀσκούντων ἄκριτον κριτικὴν ὑπὸ μορφὴν συγκεκαλυμμένων ἢ ἀπροκαλύπτων ὕβρεων εἰς σέ, τυγχάνουν συστηματικοὶ ἀναγνῶστες λιβελλογραφημάτων γνωστῶν-ἀγνώστων τῆς παρ-εκκλησιαστικῆς ὑποκουλτούρας. Τοῦτο δεικνύεται εὐκόλως ἐκ τοῦ ὑποκοσμίου λεξιλογίου των.
Κρίμα πάντως γιὰ τοὺς ἰδίους. Πρέπει νὰ εἶναι πολὺ δυστυχισμένοι.

Ανώνυμος είπε...

Τι τα θέλεις τώρα αυτά;;;; Άστο βρε φίλε... Παπαπα

Ανώνυμος είπε...

Πραυθυμε δυστυχισμένος είναι ο εγωπαθης Ανδριόπουλος που υποχρεωσε το ecclesianet να διαγράψει τα υβριστικά σχόλια εναντίον του και τώρα τα αναπαράγει ναρκισσευομενος στο blog του!!!!!!! Αν αυτό δεν είναι σχιζοφρένεια τότε τι ειναι; Αλλά καλυτερα όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτεται καλυτερα ποιος είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΤΟΣΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;; Ο ΤΥΠΟΣ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΚΑΛΗ ΩΡΑ. ΕΛΕΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, συγγνώμη, έχω μια απορία: σας αναγκάζει κανείς να μπαίνετε στο μπλογκ του Παναγιώτη; Δε γουστάρετε, με γεια σας με χαρά σας! Μην ξαναμπείτε. Να μη συμβάλλετε κι εσείς στην τόνωση της... εγωπάθειάς του!!!

Νομίζω ότι είναι υγιέστερο να συμμετέχουμε με την άποψή μας και τα επιχειρήματά μας, συμφωνώντας ή διαφωνώντας, στα πολύ σοβαρά θέματα που θίγει στο μπλογκ του παρά να στεκόμαστε στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς ή να αναλωνόμαστε σε ψυχαναλυτικές ερμηνείες της προσωπικότητάς του...

panagiotisandriopoulos είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε 21/6 12:01

Καλό θα ήταν να μάθεις να διαβάζεις επιτέλους λίγα Ελληνικά.
Τα σχόλια που ζήτησα να διαγραφούν αφορούσαν σε νοσηρά και άθλια κατασκευάσματα και ο κ. Σμαϊλης κατανόησε το δίκαιον του αιτήματός μου.
Οι γενικού τύπου βρισιές υπό ανωνύμων δεν με ενοχλούν, γιατί αποκαλύπτουν περίτρανα τι είδους κατακάθια κυκλοφορούν στους "εκκλησιαστικούς" διαδρόμους.
Τώρα μάλλον εσύ, ως ανώνυμος, είσαι ο σχιζοφρενής κι όχι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

΄Ολοι αυτοί που βρίζουν στα blogs είναι άξια τέκνα ψυχοπαθών "πατέρων".

Related Posts with Thumbnails