Σάββατο 7 Ιουνίου 2008

ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ... ΑΓΩΓΩΝ

Προέκυψε, λέει, νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Ιεροψαλτών Πατρών. Πολύ ωραία!
Επειδή μπορεί πάλι να μη μας πουν την αλήθεια για την περίφημη Αγωγή του Συλλόγου, με αφορμή την ενθρόνιση (!!) του Μητροπολίτου Πατρών Χρυσοστόμου, σας γράφω συνοπτικώς το χρονικό από τα επίσημα νομικά κείμενα.
Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών και ο τότε πρόεδρός του (2005) Ιωάννης Κόττορος κατέθεσαν αγωγή στην Πατρινή εφημερίδα ΓΝΩΜΗ (Χριστόπουλος, Σκαρπέλλος, Γράψας) για συκοφαντική δυσφήμιση (12-4-2005). Η αγωγή, με κύριο αίτημα την χρηματική αποζημίωση, απορρίφθηκε, με απόφαση που εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2006. Το δικαστήριο μάλιστα καταδίκασε τους ενάγοντες «στην καταβολή κατά ίσα μέρη των δικαστικών εξόδων των εναγομένων, που ορίζει σε 4.500 ευρώ για τον δεύτερο εναγόμενο και σε 4.500 για αμφοτέρους πρώτο και τρίτο των εναγομένων».
Κάντε την πρόσθεση, αγαπητοί, και θα δείτε τι βγαίνει…
Ο Σύλλογος δεν είπε ποτέ ότι έχασε τη δίκη. Έκανε έφεση (Νοέμβριος 2006). Η υπόθεση εκκρεμεί. Τα γράφω γιατί είχα τοποθετηθεί επί του θέματος δημοσίως και για να μη μας κοροϊδεύουν κάποιοι…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

0 σχολια !!!!!!!!!!! χαιρομαι που ειμαι αυτος που σου εκλεισα το στομα μαχητη της αληθειας οπως αυτοαποκαλεισαι ανδριοπουλε .

panagiotisandriopoulos είπε...

Aγαπητέ ανώνυμε 5:50

1. Ουδέποτε αυτοαπεκλήθην "μαχητής της αλήθειας". Σε παρακαλώ μη με συγχέεις με τους Σωτηρόπουλους.
2. Ποιος μπορεί να αντιλέξει στα γραφόμενά μου για το θέμα; Μιλάνε τα νομικά κείμενα, αν δεν το 'χεις καταλάβει.
3. Και τέλος, μη ματαιοπονείς. Το στόμα μου δεν μπορούν να το κλείσουν οι επώνυμοι. Θα το κλείσουν οι ανώνυμοι σαν και του λόγου σου;

Περαστικά...

Related Posts with Thumbnails