Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΑΛΕΞΗΣ Ο ΕΝΘΕΟΣ!

«Το νέο βιβλίο Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, Παρακαταθήκη Λόγων που επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ριζούλης και περιλαμβάνει τις 22 ιστορικότερες ομιλίες του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου καθώς και τις χαρακτηριστικότερες δηλώσεις του, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 1η Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο Patras Palace, με ομιλητές μεταξύ άλλων, τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, τον πρ. βουλευτή και γ.γ. ΜΚΟ της ΝΔ Ν. Νικολόπουλο, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού του Δήμου Πατρέων Αλέξη Σκαρμέα και τον εκδότη Ν. Καραμανλή».
Με συγχωρείτε, αγαπητοί φίλοι, αλλά μου είναι αδύνατον να μη σχολιάσω την ανωτέρω είδηση.

Ο Σεβασμιώτατος να μιλήσει για τον μακαριστό. Εξελέγη επί Αρχιεπισκοπείας του, τον αποκάλεσε και «άριστο των αρίστων» ο μακαριστός, το καταλαβαίνω.
Ο κ. Νικολόπουλος νομιμοποιείται επίσης. Ο μακαριστός είχε τελέσει κάποιον απ’ τους γάμους του τέως και κάποια εγκαίνια προεκλογικού του κέντρου, είχαν μια σχέση τέλος πάντων.
Ο συμπαθής Αλέξης όμως; Από πού κι ως πού; Διότι ο φίλτατος αντιδήμαρχος πριν γίνει άρχων του πολιτισμού, μου ειρωνευόταν – ευστόχως, δεν μπορώ να πω – τον μακαριστό στου «Καραβίτη». Όχι με κακία, αλλά με μια σατιρική, χιουμοριστική διάθεση.
Τώρα τι θα πει; Θα τον εκθειάσει; Αλλά ξέχασα, συγγνώμη!
Από την ώρα που ο Αλέξης έγινε αντιδήμαρχος μεταμορφώθηκε σε ένθεο πρώτου μεγέθους! Μέχρι του σημείου να συνδιοργανώνει αναστάσιμες φιέστες και να ομιλεί σε φιλολογικά μνημόσυνα για τον μακαριστό!

Βοήθειά μας!
Πετρογραφία της Βάσως Κατράκη, Μνήμη Ελή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

toylaxiston na zhthsei syggnwmi apo ton Makaristo gia osa elege-estw kai eystoxa... - pws to lene ekeino to tragudaki gia thn EXOYSIA poy tragudaei o D.Tsaknis? telika leei megales alh8eies ayto to tragudi.....!!!

Ανώνυμος είπε...

................

Πανσές είπε...

Μόλις το έμαθε αυτό η Καλομοίρα αποφάσισε να αυτοβιογραφηθεί, με την ελπίδα να εισηγηθεί επι του πονήματός της ο Αλέξης.
Να σας εξομολογηθώ:μου πέρασε και μένα η ιδέα της αυτοβιογραφίας, αλλά τον Αλέξη ποιός μου τον εξασφαλίζει?
Κάποιος πρόθυμος?
Ακούει κανείς, ωρέ αδέρφια?

Related Posts with Thumbnails