Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΕΝ ΤΩ ΑΔΗ...


Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ιεροψαλτών Πατρών, έμαθα, φίλοι μου, ότι έγινε αναφορά στην Ιδιωτική Οδό και συγκεκριμένα στην ανάρτηση εκείνη για το θέμα της αγωγής που κατέθεσε προ τριετίας ο Σύλλογος κατά του εκδότη της τοπικής εφημερίδος ΓΝΩΜΗ Χρήστου Χριστόπουλου και των δημοσιογράφων της Μαρίνου Γράψα και Στέφανου Σκαρπέλλου.
Η αγωγή κατατέθηκε από τον Σύλλογο και από τον τότε πρόεδρό του Ιωάννη Κόττορο.

Πού φτάσαμε αγαπητοί! Να ενημερώνεται ο κόσμος μέσα από το blog μου. Γιατί ο ανύπαρκτος στην ουσία Σύλλογος Ιεροψαλτών, βλ. Δ.Σ. (δεν ήσαν παραπάνω από 30 οι παρόντες στη χθεσινή συνέλευση), δεν τόλμησε ποτέ να ενημερώσει τα μέλη του για το θέμα. Σιγή ιχθύος! Και φυσικά ούτε λέξη για το γεγονός ότι απερρίφθη μετά πατάγου η αγωγή τους και ότι επιδικάστηκε σε ένα έκαστο των καταθεσάντων την αγωγήν το ποσόν των 9.000 ευρώ!
Φυσικά δεν τολμούν να πουν ότι έχουν κάνει έφεση. Πλήρης απόκρυψις των ελεεινών πεπραγμένων τους.

Βέβαια, τη στάση τους αυτή ενεθάρρυνε – γιατί άραγε; - η άλλη πλευρά. Η ΓΝΩΜΗ και ο Στέφανος Σκαρπέλλος δεν δημοσιοποίησαν τη νίκη τους. Κέρδισαν, αλλά φέρονται ως ηττημένοι… Για να δούμε την έκβαση της έφεσης. Θα πάμε σε συμβιβασμό και τι είδους;

Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών, εντελώς προκλητικά, μου στέλνει ευχετήριες κάρτες και ενημερωτικά γράμματα, σα να είμαι ενεργό μέλος του, όταν το Δ.Σ. δεν ψέλλισε ούτε φωνήεν για την από πάσης απόψεως παράνομη απόλυσή μου από το Γηροκομειό. Τι να πεί βέβαια; Αφού οι άνθρωποι είναι πάνδειλοι και εντελώς άσχετοι με τον τρόπο εφαρμογής του νέου Κανονισμού Ιεροψαλτών. Κατήντησαν τον Σύλλογο ένα σωματείο με σφραγίδα. Περιμένω να μου κάνουν και μένα αγωγή, μήνυση ή ό,τι άλλο, για να μου δώσουν τη δυνατότητα να φέρω περισσότερα στοιχεία στο φως.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ?
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ 2 - 0.
ΤΑ ΓΚΟΛ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΝΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΜΕ ΠΕΝΑΛΝΤΙ.
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ EURO ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΣΟΥΗΔΙΑ...
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

δειλοι και συκοφαντες καταντησαμε να γινετε γραφικος ο οποιος ανδριοπουλος τολμα να πει τη γνωμη του εστω και αν αυτη καμμια φορα τεινη σε υπερβολες ΑΝΑΔΡΟΙ ειλικρινα μονο ΛΥΠΗ μου προκαλειτε

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ Ή ΓΙΟΡΤΗ "ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ" ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ ΑΛΛΑ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΟΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΨΑΛΛΕΙΝ.
ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΥΜΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΛΗΣΜΟΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ¨ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΔΩ Ο ΠΑΤΡΩΝ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΥΠΟΦΕΡΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΤΟ "ΨΑΛΩ ΤΩ ΘΕΩ ΜΟΥ ΕΩΣ ΥΠΑΡΧΩ" ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΔΙΑΚΟΝΟΥΣ" ΤΩΝ ΨΑΛΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.
ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΧΟΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ. ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ή ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΝΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΟΥ ΕΝΟΣ ΝΑΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΟΠΩΣ ΑΓΡΥΠΝΙΑ Ή ΔΙΠΛΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΣΕ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΑ ΝΑΟ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΨΑΛΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΝΗΣΟΥΝ?
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΨΑΛΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΙΣΤΡΟΦΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΙΚΡΟΝΟΪΚΩΝ, ΟΛΙΓΙΣΤΩΝ, ΑΣΧΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.
Ο. Ρ. Κ.

Ανώνυμος είπε...

EYGE, AGAPHTE O.R.K., EYGE!!! LES TA PRAGMATA ME TO ONOMA TOYS!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατι κ ανδριοπουλε και κ κοττορε τρεχετε στα δικαστηρια και δεν λυνεαι εξωδικως τις οποιες διαφορες σας ; ουτως η αλλως αμφοτεροι σιμωνα καρα ( δυστυχως) ευλαβεισθαι .

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ Ρ.Κ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΨΑΛΤΕΣ ΣΕ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ
ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ.
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΑΛΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΠΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΗΜΕΙΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΟΨΑΛΤΙΚΑ.
ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 12.37

Μάλλον εσύ είσαι άσχετος με τα ιεροψαλτικά, γιατί θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι οταν τον ψάλτη τον καλεί ο ιερέας τον πληρώνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!
Όταν όμως τον καλεί ο κανονικός ψάλτης να τον αντικαταστήσει τότε την αμοιβή του την αναλαμβανει ο πρώτος, εφόσον θα πληρωθεί από τον ναό.
Όσο για την βενζίνη, πολύ ψιλικατζής μου ακούγεσαι φίλε. 'Ολοι εμείς που δουλεύουμε στις υπηρήσίες μας πληρωνόμαστε και την βενζίνη ; Έχουμε στον μισθό μας και αποζημίωση για τα έξοδα κινήσεως και δεν το έχουμε καταλάβει ;
Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και ας επανέλθουμε. Πρώτα βρίσκεσαι στο ψαλτήρι για να υμνήσεις τον Κύριο και έπειτα έρχεται και η αμοιβή.
Για ρώτα και τον Παναγιώτη πόσα έπαιρνε από το Γηροκομειό ; Δεν πήγαινε για τα λεφτά ο άνθρωπος. Πήγαινε επειδή του άρεσε πρωτίστως και δευτερευόντως έπαιρνε και τον "τεράστιο " μισθό του.

Αν δεν γνωρίζεις τα πράγματα να μη μιλάς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΑΝ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΨΕΛΝΩ ΕΙΝΑΙ 35 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ 35 ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΣ?
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ...
ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΝΑ ΨΑΛΛΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...
ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΨΑΛΤΕΣ ΨΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ.
ΕΚΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ?
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ?
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΣΟΥ...
ΠΡΟΔΙΝΕΣΑΙ.
ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ ΚΑΙ ΥΓΙΑΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΨΑΛΤΕΣ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ;;; ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ...ΜΕ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΥΠΙΚΟ ΚΑΤΑ ΕΤΟΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΙΚΟ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΕΛΕΩ......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΤΥΠΙΚΟ "ΒΙΟΛΑΚΗ" ΤΗΣ Μ.Χ.Ε. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ....ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ -ΠΛΗΝ ΕΠΑΙΝΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ- ΜΑΛΛΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ........ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΛΠΙ ΟΙ ΨΑΛΤΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΛΑΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΟΥ(ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ, ΤΑ ΝΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ...) ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΕΝ ΑΥΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΣΟΥ?
ΔΕΝ ΛΕΩ, ΝΑ ΨΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΛΑΒΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ "ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΨΑΛΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ...
ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ...
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΙΚΟ ΝΑΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...
ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ...
ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 25 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ?
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ...
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
Ο ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ!ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΕΡΟΨΑΛΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΔΙΝΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ, ΚΑΚΟΦΩΝΙΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΚΟΝΗΣΑ ΕΠΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ (ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ) ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΡΙΜΝΕΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΝΗΣΩ ΣΩΣΤΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ "ΑΣΧΕΤΟ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.
Ο Ρ Κ

Ανώνυμος είπε...

πενταετια δεν λεεϊ τιποτα...
απολυτως τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΨΑΛΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ, ΦΟΙΤΗΤΗ, ΜΑΘΗΤΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟ....ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΡΙΜΝΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ 1.ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΔΗ ΔΩΡΕΑΝ 2. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ "ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟ" ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΑΠΛΩΜΕΝΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ-ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΕΣ- ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΥΠΙΚΟ(ΓΙΑ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑΟΥΣ) ΤΟ ΤΗΣ Μ.Χ.Ε. 3. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤ.ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΜΕΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ -ΑΓΑΠΗΤΕ Ο Ρ Κ- ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ!!! Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.... ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΩ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ....ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΟΡΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΝ-ΑΣΧΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ, ΚΥΡΙΩΣ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Ο ΛΑΟΣ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ) ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΨΑΛΤΗΡΙΑ, ΔΗΛ. ΕΓΩΊΣΜΟΙ ΚΟΜΠΟΡΙΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΗΛ.

Ανώνυμος είπε...

ναι γιατι αν καταλαβαιναν μπορούσαν να κάνουν κάτι?
ολος ο λαος που εκκλησιάζεται είναι στην "διάθεση" του κάθε άσχετου θρησκόληπτου παπά.
αστα να πανε...
ότι του λεει κανει, αλλιως ....κολαση!!!

Related Posts with Thumbnails