Κυριακή 4 Μαΐου 2008

ΜΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠ' ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ


Ο Υπέρμαχος της Ορθοδοξίας, νέος Μάρκος ο Ευγενικός (αφού εγώ είμαι ο νέος Βησσαρίων{!} – έτσι με αποκάλεσε η παιδική φίλη Αθηνά Αδαμοπούλου, πνευματικοκόρη του π. Κυρίλλου) που ακούει στο όνομα Αναστάσιος Γκοτσόπουλος, έκανε, μου λένε, μια απίστευτη φιέστα επί τη Αγία Αναστάσει. Τι εξέδρες, τι λάβαρα, τι dvd, τι «κομφετί» - επιτρέψτε μου τη βλασφημία – τι φωταψίες, τι συνεργασίες με τον συμπαθέστατο κ. Σκαρμέα! Χάλασε ο κόσμος, μου λένε, με την «κοινή Ανάσταση» Αγίου Νικολάου και Εισοδίων.

Ο Πάπας σου έλειπε, παπά μου. Μάλλον εζήλωσες δόξαν Βατικανού, το οποίο καταράσαι από φυλακής πρωΐας μέχρι νυκτός. Αυτές είναι βατικάνειες πρακτικές, αν δεν το ’χεις καταλάβει. Νομίζω, όμως, ότι είσαι αρκετά έξυπνος. Πουλάς Παράδοση και πράττεις κατά Πάπαν. Εύγε!

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε για την έγκυρη ενημέρωση! Ιδιαίτερα που γράφετε ότι σας λένε! Μην ξεχάσετε να προσθέσετε αυτό που σας πω, δηλ. ότι του χρόνου στην Ανάσταση θα βγάλουν και μπαλέτα!
Είστε άξιος!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα τι μιζέρια σε δέρνει ρε Παναγιώτη... Πες ένα καλό λόγο μια φορά... Υπάρχουν πολλλοί ιερείς που προσπαθούν να διατηρούν ζωντανή ενορία... Δεν είναι ωραίο η ενορία ενωμένη να εορτάζει; Το dvd το είδες; Πώς μιλάς τότε; Μάλλον τον Πάπα μου θιμίζει η πρακτική σου...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι όπως βαδίζεις ένα είναι βέβαιο. Θα σε περιλάβει η ιστορία της επόμενης γενεάς ανάμεσα στους γραφικούς της τωρινής.
Και στο λέω με πόνο ψυχής.

Ανώνυμος είπε...

για το dvd δεν καταλαβα...δηλαδη ειχε αναμεταδοση της τελετης της Αναστασης με γιγαντοθονες -σαν αυτες που βρισκονται στην πλατεια του Βατικανου και αναμεταδιδουν τις λειτουργιες και τις τελετες; εγω το μονο που ακουσα ειναι οτι εσταλη "διαφημιστικο" εντυπο στους πιστους της συγκεκριμενης ενοριας σχετικο με την τελετη αυτη. δεν ακουσα ομως αν ειχε στο οπισθοφυλλο τυπωμενο σπονσορα ή χορηγο.....ειναι πολυ του συρμου, φοριεται και εκκλησιαστικως!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε των 5:40μ.μ.
μήπως εννοείτε σπονσοραρισμένα φυλλάδια παρόμοια με εκείνα που εξέδιδε η ευγενής και αξιότιμος παρέα του κ.Ανδριοπούλου όταν εβρίσκοντο εις τα κέντρα της εξουσίας; Ναι, ενθυμούμαι... με εκείνους τους απίθανα γραφικούς χορηγούς!

Ανώνυμος είπε...

ουδέποτε όμως, αγαπητέ ανώνυμε των 5:50μ.μ., ουδέποτε-τονίζω- διαφημίζοντα τελετάς και συλλήβδην ιεράς ακολουθίας και δη την της του Κυρίου Αναστάσεως......το "ποιμαίνειν μετ' επιστήμης" του θείου Παύλου προφανώς δεν αναφέρεται εις τοιαύτης ολκής, τάχα και ποιμαντικάς, ενοριακάς πρακτικάς......

Ανώνυμος είπε...

πως κανετε εστι ρε δηλαδη οποιος λεει την αποψη του ειναι γραφικος απαντηστε τουλαχιστο βρε με τον ιδιο τροπο γραφης του μπλοκερ και οχι με κυριλους και κοτσουδες

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί,

Ο κάθε άσχετος βγαίνει και γράφει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι.
Ανδριόπουλε, γνωστό το μένος σου εναντίον του π.Γκοτσόπουλου. Και εγώ μαζί σου. Ξέρεις όμως τι πραγματικά συνέβη την Ανασταση στον Αγιο Νικόλαο ; Αν όχι. Κλείστο. Γιατί το dvd δεν παίχθηκε το βράδυ της Ανάστασης. Είναι βέβαιο αυτό που γράφω. Το dvd, πόνημα του Γιώργου Μαρκάκη και του Νεκτάριου Πιέρρου, δημιουργήθηκε επ΄ευκαιρία της Αναστάσεως και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενορία του Αγ.Νικολάου. Που το μεμπτόν ;Ξεκόλλα λοιπόν με το κόλλημα σου για τον π.Γκοτσόπουλο και άλλη φορά, πριν δημοσιεύσεις κάτι, να το ελέγχεις.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ "ΑΝΩΜΑΛΗ " ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ., ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ Ο Π. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ.,..
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΟΝΤΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ Ο Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ...
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...
ΔΕΝ ΛΕΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΕΦΗΜΕΡΙΩΝ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΤΑΚΗ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ...ΠΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ
ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΓΩΪΣΤΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ...
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
" Ο ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ"

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε των 6:46μμ ανήκετε εις την προαναφερθείσα παρέα και εθίχθητε;
Αν ο π.Γκοτσόπουλος τύπωσε το πρόγραμμα και το μοίρασε έπραξε ορθότατα, γιατί αν είναι για εσάς αυτονόητο το ωρολόγιον πρόγραμμα εορτασμού του Πάσχα για άλλους δεν είναι. Που ζείτε; Ξεχάστε την Ελλάδα του 50.
Και φυσικά τον αδικούμε αν πούμε ότι η ενορία του χρειαζόταν χορηγό για να τυπώσει 500-1000 φυλλάδια.
Ο κ.Ανδριόπουλος συλλαμβάνεται ως έχων κατανίστικη συμπεριφορά. Μας είχε συνηθίσει σε έγγραφα και στοιχεία. Που είναι το εν λόγω πρόγραμμα;
Τστστσ...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ των 5-5-08/7.57 γράφεις:
«Γιατί το dvd δεν παίχθηκε το βράδυ της Ανάστασης. Είναι βέβαιο αυτό που γράφω. Το dvd, πόνημα του Γιώργου Μαρκάκη και του Νεκτάριου Πιέρρου, δημιουργήθηκε επ΄ευκαιρία της Αναστάσεως και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενορία του Αγ.Νικολάου. Που το μεμπτόν ;»
Το «μεμπτόν» κατά την άποψη μου είναι πως και από την τελετή της Αναστάσεως κάποιοι παπάδες κοιτούν πως θα βγάλουν χρήματα πουλώντας τα dvd. Τι θα γίνει οι εκκλησίες όλο θα «αρμέγουν» από τον πιστό λαό και τίποτα δεν θα προσφέρουν σε αυτόν. Και το λεω αυτό διότι θέλω να ελπίζω πως οι δύο κύριοι τους οποίους αναφέρεις σίγουρα πρόσφεραν την εργασία τους δωρεάν.
Δυστυχώς πολλοί ιεροί Ναοί έχουν καταντήσει «εμπορικά καταστήματα» και «εκδρομικά γραφεία» που πουλούν οτιδήποτε προκειμένου να εισπράξουν χρήματα. Ημερολόγια τοίχου, ημερολόγια τσέπης, βιβλία, κεριά, θυμίαμα, καφέδες στα μνημόσυνα, και όλα αυτά για το κέρδος. Χωρίς ποτέ να λένε πόσα εισπράξανε και που τα διέθεσαν. Άραγε για τα dvd αυτά έχουν εκδώσει Τιμολόγιο και το αντίτιμο των εισπράξεων θα είναι καταχωρημένο ως αρμόζει στις εισπράξεις με την νόμιμη απόδειξη υπέρ του ναού, της ερανικής ή του φιλόπτωχου ή θα πάνε ηρωικά……. Το ίδιο θα ήθελα να πάθω για τους παπάδες που έχουν ως προσοδοφόρο χόμπι τις εκδρομές με τους ενορίτες.
Χρόνια ολόκληρα ποτέ δεν άκουσα για οικονομικό απολογισμό έτους από τους Ναούς. Αλλά τι να ακούσω αφού δουλεύουν τα δεύτερα και τα τρίτα βιβλία. Και μη χειρότερα……
Πέρασα του Θωμά και είδα τις εικόνες, την εξέδρα, το Χριστός Ανέστη σε διάφορες γλώσσες επί της Αγίου Γεωργίου. Δόξασα τον Θεό που στην ενορία μου ο ιερέας είναι από τους παραδοσιακούς που δεν δίνουν σημασία στις «Ρωμαϊκές βατικάνειες φιέστες» αλλά στην βιωματική απλότητα της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Δυστυχώς διαπιστώνω ότι οι νέοι παπάδες προκειμένου να γεμίσουν τα κενά τους όλο και επιζητούν τις ματαιότητες του κοσμικού ανθρώπου αφήνοντας την παράδοση της Εκκλησίας και εναρμονιζόμενοι με τον κόσμο.
Μπορεί και λόγω ηλικίας να μην μπορώ να κατανοήσω αυτά τα μοντέρνα συστήματα. Μακάρι να πέσω έξω αλλά διαισθάνομαι ότι θα πάμε από το κακό στο χειρότερο.
Αριμαθαίος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Αριμαθαίε,

Το dvd δεν πωλήθηκε το βράδυ της Ανάστασης.Τέλος. Τι άλλο θέλετε να μάθετε. Δεν πωλήθηκε. Δημιουργήθηκε επ' ευκαιρία της Αναστάσεως και θα πωλείται στην συμβολική τιμή των 5 Ε. Όσο για την πρόθεση του π.Γκοτσόπουλου να βγάζει συνεχώς χρήματα, ένα σου λέω : το dvd θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές του Πολυκλαδικού Λυκείου Πατρών.
Αυτά για την αποκατάσταση της αληθείας.
Όσι για τα υπόλοιπα, συμφωνώ μαζί σου για τα "μαγαζάκια" και τα παραμάγαζα εντός των Ναών, για τα εικονικά λογιστικά βιβλία, για την εξαπάτηση της Μητρόπολης ως προς τα έσοδα των Ναών και την αντίστοιχη φορολογία.

Χάος. Ας επιληφθεί ο Μητροπολίτης Πατρών και ας διώξει τους αργυραμοιβούς από τους Ναούς.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε των 10:35μμ δεν έχω ουδένα λόγο ώστε να θίγομαι από τας απόψεις σας(προσωπικώς τυγχάνω σύμφωνος προς την υπό του Βολταίρου διατυπωθείσαν γνώμην περί της ετερότητος και του σεβασμού της απόψεως ενός εκάστου των λογικών όντων). Άποψιν ή παρατήρησιν άλλωστε εξέφρασα διά του ως άνωθεν του ιδικού σας σχολίου μου. Περαιτέρω θεωρώ ότι μάλλον δεν αντελήφθητε ότι η συγκεκριμένη ανάρτησις του ευγενώς φιλοξενούντος τας απόψεις ή παρατηρήσεις μας ιδιοκτήτου της παρούσης ιστοσελίδος έχεται υπό βαθυτέρου προβληματισμού..... τέλος, νομίζω ότι αι απόψεις μας διαφέρουν καισαρικώς ως προς την πρακτικήν της καλουμένης "ποιμαντικής" μιάς εκκλησιαστικής κοινότητος(επιτρέψτε μου τον όρον -αντί του όρου ενορία- διά λόγους ιστορικότητος {ιδία κατά την χρυσήν εποχήν της αδιαιρέτου Εκκλησίας της Οποίας η επανένωσις μάλλον ενοχλεί τα συμφέροντα ενίων εν Πάτραις....}. Ευχαριστώ θερμώς διά την προσοχήν σας εις τα υπ' εμού γραφέντα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ?ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΣΟΥ... ΠΕΤΑΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΔΗΛ. ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΑΣ, ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ...ΑΜ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ
" Ο ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ"

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!!!!!!!!!............!!!!!!!!



ARWEN

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ DVD ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΟ;ΑΣΧΕΤΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥ ΕΤΣΙ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ;ΜΕ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ DVD;

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ....ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΣ ΣΤΟΝ Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ....

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
ΡΕ ΤΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ DVD?
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,...
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ Ο Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΙΞΕΙ.....
ΜΕΤΑΝΟΗΣΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!!!!!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.....
"Ο ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ"

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΙΣ ΜΕΝ... - ΣΥΝΑΓΑΛΛΟΜΕΝΟΣ ΤΟΙΣ ΔΕ... ΤΟΙΣ ΜΕΝ ΘΑ ΠΕΙ:ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΤΟΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙ:ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΔΥΣΙΝ ΚΥΡΙΟΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΝ, ΟΥΤΕ ΥΠΟ ΔΥΟ ΑΛΕΞΙΒΡΟΧΙΑ ΥΠΟΣΤΕΓΑΖΕΣΘΑΙ. ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ(ΟΧΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ...) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Παναγιώτη, εσύ δεν είσαι υπέρ του Πάπα; Γιατί τότε κατηγορείς τον παπα- Αναστάσιο ότι μιμείται το Βατικανό; Τέλος πάντων δε γνωρίζω καθόλου τί συνέβη στην Ανάσταση στον Άγιο Νικόλαο. Απλά σου λέω ότι "ουκ εγχωρεί συγκατάβασις εις τα περί της πίστεως" (Αγ. Μάρκος ο Ευγενικός) και αυτό τηρεί ο π. Κύριλλος και οι άλλοι "φονταμενταλιστές"

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτάκη τι έγινε ; Χαίρεσαι υποθέτω που οι φίλοι σου εξυβρίζουν τονπ.Γκοτσόπουλο. Και μη μου πεις πάλι οτι εσύ δεν έχεις πρόβλημα με τον π.Γκοτσόπουλο και άλλες τέτοιες ανοησίες. Έχεις και παραέχεις πρόβλημα μαζί του, γι'αυτό άλλωστε του την "πέφτεις" συνεχώς. Τι σε πείραξαν οι φιέστες στην Ανάσταση ; Σου χάλασαν την αισθητική σου ; Σε τάραξαν ;
Ηρέμησε λιγάκι. Δεν είσαι εσύ το μέτρο των πάντων και να πρέπει όλοι να φοβούνται πριν κάνουν κάτι, μήπως και ο Τακούλης θυμώσει! Χαλάρωσε λιγάκι. Δεν κουβαλάς μόνο σου όλη την Ορθοδοξία. Ασε λιγη και για μας τους υπολοίπους. Έχεις την εντύπωση για τον εαυτό σου του αλάθητου; Δεν έχεις κάνει λάθη εσυ ; Δεν έχω δει όμως κανα σχόλιο απολογίας και συγγνώμης. Δεν έχεις τα κότσια να το κάνεις ; Μάλλον όχι. Αφού στο θέμα του dvd έκανες λάθος , γιατί δεν ζήτησες συγγνώμη ; Γιατί δεν έχεις την ταπείνωση ; Α! το ξέχασα. Δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη!
Για άνοιξε στο λεξικό του φίλουσου του Μπαμπινιώτη να δεις.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΡΕ ΤΑΚΗ ΖΗΤΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΕΜΑ
ΑΦΟΥ ΜΑΡΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΥΜΟ ΤΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ....
ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΤΑΚΗ...
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΤΑΠΙ ΠΑΛΙ....
ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....
ΜΙΑΟΥΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

καλά, μας δουλεύετε;;;
να ζητήσει συγγνώμη επειδή το dvd τελικά δεν παίχτηκε την ίδια βραδυά αλλά πουλιέται από την επομένη και μάλιστα δίδεται ΔΩΡΕΑΝ στους μαθητές του πολυκλαδικού;;;;
σιγά μην καθήσουν και αντί να παίζουν "pro" να παρακολουθήσουν την φιέστα της Ανάστασης...
είστε για γέλια!

Αλλότριος

Ανώνυμος είπε...

ένας άλλος λέει κάποιον παπά αγωνιστή και ταυτόχρονα ότι έβαζε κάμερες και κοριούς!!!
δεν θα κοιμηθώ σήμερα απ τα γέλια...

ο μπλόγκερ κάνει χιούμορ εσκεμένα αλλ' οι σχολιαστές μου θυμίζουν τον charlie chaplin όπου όλοι γελούν εκτός απ αυτόν...

αλλότριος

Ανώνυμος είπε...

αλλότριε κουλαρε.Βουβέ κινηματογράφε......χα χα χα

ARWEN

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΛΛΟΤΡΙΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑ ΓΚΟΤΣΟπΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΗΔΗ, ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑτΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΣΗΙΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΕΣ....ΕΤΕΡΟΝ ΕΚΑΤΕΡΟΝ
ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΟΣ ΚΑΙ Ο Π. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ?
ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΕΧΕΙ ΑΛΑΘΗΤΟ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΞ ΚΑΘΕΔΡΑ(ΔΗΛ. ΕΞ BLOG) ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ...
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΤΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ BLOG ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΤΙ ΛΕΣ?
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥΤΟ ΛΙΓΑΚΙ, ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ...
ΥΓΙΑΙΝΕ
ΧΑΙΡΕ
ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ο αγνωστος

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,ευχαριστώ πολύ.Γέλασα πάλι.
Δεν γνώριζα το πνευματικό κεφάλαιο που λέγεται π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος.Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!!
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΦΤΩΧΕ ΜΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ...
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ...
Ο ΠΑΤΗΡ ΑΝΣΤΑΣΙΟΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΚΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
ΟΥΤΕ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ...
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Ανδριόπουλε καλημέρα και Χριστός Ανέστη
Έχω μια απορία, είναι δικό σας το blog?
Έχω την εντύπωση και την αίσθηση ότι η ιστοσελίδα σας ειναι καθαρα κοινωνικού και εκκλησιαστικου (κυρίως) σχολίων, δηλ. κουτσομπολιού.
Αρκεί κάποιος να μπει στην σελίδα σας για να δει ότι στις σελίδες που έχουν καταπληκτικό ενδιαφέρον και είναι κάποιας ποιότητας σοβαρής και επιστημονικής, δεν υπάρχει ούτε ένα σχόλιο απο τους αγαπητούς αναγνώστες.
Όταν όμως η ιστοσελίδα σας ασχολείται με κοινωνικού και εκκλησιαστικού κουτσομπολιού
τότε όλοι οι αναγνώστες σας ασχολούνται με αυτά.
Αυτό αγαπητέ κ.Ανδριόπουλε τι δείχνει?
Το ποιόν σας? Δεν νομίζω γιατι εχω προσωπική πείρα ότι είσται ένας σοβαρός άνθρωπος μουσικός και θεολόγος και καλικέλαδος ψάλτης.
Τότε τι συμβαίνει?
Πολλά είναι τα ερρωτηματικά αγαπητέ.
Γιατί ένας σοβαρός άνθρωπος όπως εσείς να πέφτει στον "πειρασμό" να ασχολείται με κάτι τέτοια?
Δεν θέλω επ'ουδενί να πιστεύω ότι το κάνετε για λόγους προβολής του προσώπου σας. Δεν το πιστεύω.
Τότε όμως γιατί?
Μήπως το αναγνωστικό σας κοινό
είναι χαμηλού επιπέδου?
Δεν μπορώ να το γνωρίζω.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας αλλα είναι πολύ κρίμα ένας άνθρωπος σαν και ένας να διασείρεται έτσι από εδώ και από εκεί.
Πολύ λυπούμαι.
Δεν έχετε καταλάβει και δεν έχετε συνειδητοποιήσει τι δυνατότητες έχετε για να κάνετε τρομερά πράγματα....
Σας συμπαθώ αρκετά για αυτό θέλω και το καλό σας.
Να είσατε πολύ καλά και να έχετε υγία.
Χριστός Ανέστη
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

θα συμφωνήσω με τον παραπάνω κύριο Παναγιώτη!
Μόνο να φθαρείς καταφέρνεις, όχι όταν καταδείχνεις ένα κοινωνικό ή εκκλησιαστικό πρόβλημα αλλά, όταν συνδιαλέγεσαι με ανθρώπους αυτού του επιπέδου...
Δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι το 90% των σχολίων είναι, αν όχι απαράδεκτα, χωρίς νόημα ή ένα είδος εκτόνωσης.
Εσύ αρκετές φορές μίλησες για αισθητική. Λοιπόν αυτά τα σχόλια προσβάλλουν όντως την αισθητική ανθρώπων επιπέδου και ίσως καταφέρουν να κατηγορήσουν ή κατηγοριοποιήσουν το blog σου ως κουτσομπολίστικο με τα ποιοτικά κείμενα σαν άλλοθι...
Μία λύση είναι λοιπόν να λογοκρίνεις τα σχόλια αυστηρά ή και να τα καταργήσεις εντελώς.
Αλήθεια, μπορείς να μας πεις τι ενδιαφέρον βρίσκεις σε τέτοιες φωνές...;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΙΛΟ"
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟΚΑΗΓΟΡΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ...
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΤΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ?
Ο ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ

Related Posts with Thumbnails