Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

ΔΡΟΜΑΙΟΣ 7

Βοά η Πάτρα...
Είναι ο τίτλος του ακόλουθου σημερινού σχολίου ενός συντάκτη της εφημερίδας Ημερήσιος Κήρυξ Πατρών υπό τα αρχικά ΑΛΕΠ:
«Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες, για φωτογραφική προκήρυξη του δήμου που αφορά στη στελέχωση της θέσης του συμβούλου Πολιτισμού.
Εκτός άλλων, ακούγεται ότι η θέση είναι ήδη κλεισμένη και ότι η σχετική προκήρυξη γίνεται μόνο για τα μάτια του κόσμου! Όπως επίσης ακούγεται, για σύμβουλος Πολιτισμού προαλείφεται υιός γνωστού ιερέα της πόλης, που ακούει στο όνομα Σπύρος.
Ίσως είναι καιρός ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας να βγει να τοποθετηθεί επί του θέματος και να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις.
Άλλωστε, για τη γυναίκα του Καίσαρα, κάτι πρέπει να ξέρει ή να έχει ακούσει ο αντιδήμαρχος…».
Η Ιδιωτική Οδός, που δημοσιοποίησε το θέμα, αισθάνεται την ανάγκη να παρακαλέσει τον συντάκτη του ανωτέρω σχολίου να μην φέρνει σε δύσκολη θέση τέτοια ευυπόληπτα πρόσωπα της πόλεως: ιερείς, αντιδημάρχους, υιούς και θυγατέρες. Να ζήσουν θέλουν κι αυτοί. Να βολευτούν όπως – όπως, να δείξουν ότι δεν είναι σκουπίδια, να συνεισφέρουν στον πολιτισμό το κατιτίς τους. Παρακαλώ ΑΛΕΠ! Μην ασεβείτε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε μωρέ το παιδί να φάει ψωμάκ...εεεμ παντεσπάνι! Έχει και βαρύ όνομα!

panagiotisandriopoulos είπε...

Να φάει παντεσπάνι, να πάρει και τη θέση και ό,τι άλλο θέλει ο καθείς, αγαπητέ.
Η ιστορία μας αποκαλύπτει την συναλλαγή Δήμου και διαφόρων "παραγοντίσκων"... Το μήνυμα είναι ότι εδώ είμαστε και γνωρίζουμε πολύ καλά, ήτοι δεν τρώμε κουτόχορτο...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ.....ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙ' Ο,ΤΙ...... ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ.......

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρωταγωνιστούσε και στα σιαγόνια του καρχαρία?:)

Related Posts with Thumbnails