Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

ΔΡΟΜΑΙΟΣ 1


- Χθες, των Τριών Ιεραρχών, άκουσα στην εκκλησία το μήνυμα του Υπουργού Παιδείας για την γιορτή των Γραμμάτων. Το λάθος που επεσήμανα δεν ήταν αμελητέο. Ο άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος ειπώθηκε ως «Ιωάννης ο Θεολόγος»!! Σκέφτηκα ότι μπορεί να έκανε λάθος αυτός που διάβασε το μήνυμα. Όμως η Πανδώρα του ΒΗΜΑΤΟΣ σήμερα (σελ.2) δικαιώνει το λογισμό μου. Το ατόπημα είναι του υπουργού! Γι' αυτό η Πανδώρα του συνιστά "διαρκή αυτοβελτίωση"...
- Τα περί εθελουσίας εξόδου του Δ. Καρατζά και του Α. Δρουκόπουλου από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Πατρέων, δημοσιοποιήθηκαν από το παρόν ιστολόγιο και έγιναν «θέμα» σε κάποιες τοπικές εφημερίδες σήμερα. Άρα η Ιδιωτική Οδός μας έχει…δημοσιότητα.
- Το εξαιρετικό άρθρο του Λιβανέζου φίλου θεολόγου Roni Bou Saba «Ο Χριστός ήταν αφγανός πρόσφυγας» αναδημοσιεύεται σήμερα σε τοπική εφημερίδα πάλι από το ιστολόγιό μας.

Κουράγιο χρειάζεται. Ανάμεσα στον δείκτη του χεριού σου και την άκρη του τετραδίου σου απλώνεται τεραστίου μήκους έκταση που έχεις να διανύσεις.
(Ελύτης, Εκ του πλησίον)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails